NSD: Vučić da skrene pažnju Đukanoviću na diskriminaciju srpskog naroda u Crnoj Gori
NSD

NSD: Vučić da skrene pažnju Đukanoviću na diskriminaciju srpskog naroda u Crnoj Gori

Očekujemo da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić skrene pažnju predsjedniku Milu Đukanoviću na diskriminaciju srpskog naroda u Crnoj Gori, kazali su iz Nove srpske demokratije(NSD).

"Mi iz Nove srpske demokratije smatramo da je eventualna posjeta Mila Đukanovića predsjedniku Srbije, ukoliko prihvati poziv  koji je Aleksandar Vučić najavio da će uputiti , dobra prilika da predsjednik Srbije u tom razgovoru istakne sve one neupitne činjenice o diskriminaciji srpskog naroda u Crnoj Gori, koje su mu naši predstavnici saopštili na sastancima koje smo skoro imali", kazali su iz ove partije.

Iz NSD navode da je poznato da su ranije, najznačajnije adrese u Srbiji imale "ignorantski odnos prema nezavidnom položaju u kom se srpski narod u Crnoj Gori nalazi, čak im je Đukanović bio bliži i imali su sa njim prijateljski odnos i pored činjenice da radi sve kako bi Srbi u Crnoj Gori nestali".

"Imamo razloga da očekujemo da će sada situacija biti drugačija i da će predsjednik Srbije u tim odnosima kao jedan od prioriteta staviti položaj Srba u Crnoj Gori i njegovo popravljanje", poručuju iz NSD.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.