Đoković u dresu Zvezde došao da bodri voljeni klub!(FOTO)
Foto: RAS Srbija

Đoković u dresu Zvezde došao da bodri voljeni klub!(FOTO)

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, riješio je da pokaže koliku ljubav ima prema Crvenoj zvezdi.

Nole je u istoj sedmici u kojoj je osvojio US Open - stigao u Beograd i došao na stadion "Rajko Mitić" kako bi bio uz crveno-bijele na meču osmog kola Superlige.

DqFk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTURVN01EQV8vMDhkMTRhNDMwYTljNzlmZGJmMDg4ZjU5M2E5OGM0YzQuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Sa igračima i stručnim štabom je bio u svlačionici pred početak duela sa Radnikom, a crveno-bijele je, uz pozdrav "Ko je najjači? Zvezda!" ispratio na teren.

Iako je rival srpskog prvaka bio Radnik iz Surdulice, koji je u meč ušao kao 13. od 16. superligaških ekipa, Đoković je ovom posjetom pokazao ono što najvjerniji zvezdaši već godinama apeluju - da je važno biti uz voljeni klub bez obzira ko je suparnik, a ne samo kada na red dođu veliki mečevi.

Na oduševljenje svih pristalica Crvene zvezde, Đoković je na stadion došao upravo u dresu kluba za koji navija.

isk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTnpRN01EQV8vOGNhZmE0OTI5MzcxN2U0ODE1ZTY4YzczYTY1NzI5OTMuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

Čim su ga navijači spazili u loži, u kojoj je sjedio pored generalnog direktora crveno-bijelih, Zvezdana Terzića, uslijedile su ovacije.

Blic

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.