Ajfon 7 preživio pad sa 130 metara samo sa jednom ogrebotinom
Foto: Ilustracija

Ajfon 7 preživio pad sa 130 metara samo sa jednom ogrebotinom

Svjesni smo činjenice da mnogi korisnici želje zabilježiti bitne i zanimljive trenutke svog života, međutim ponekada to zaista zalazi u ekstreme opasnosti – bilo života korisnika ili njihovog mobilnog uređaja.

Tako je turistkinja iz Turske u američkoj saveznoj državi Floridi u zabavnom parku "Magical Midway Thrill Park" odlučila da isproba ringišpil visine 130 metara, te da sve to snimi svojim Ajfon uređajem. Ono što ona nije znala jeste da će joj njen Ajfon iskliznuti iz ruke i nastaviti svoj put do dna sam.

Ono što niko nije očekivao jeste da Ajfon preživi ovaj put sa samo manjom ogrebotinom. Ajfon je naravno nastavio snimati pad, te je njegova korisnica odlučila da objavi snimljeni videozapis, nakon čega je uskoro postao atrakcija na internetu.

Izvor: Balkan android

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.