Nadal već 13 godina u nepodnošljivim bolovima
Foto: Reuters

Vodi neprekidnu borbu

Nadal već 13 godina u nepodnošljivim bolovima

Dugogodišnji trener i stric prvog tenisera svijeta Rafaela Nadala Toni izjavio je da je njegov bratanac izložen velikim bolovima već 13 godina i da sa tim vodi neprekidnu borbu.

Nadal je na US openu zaradio povredu desnog koljena zbog koje je upitno njegovo učešće na turnirima u Pekingu i Šangaju narednog mjeseca, a njegov dugogodišnji trener (prekinuli saradnju prošle godine) je otkrio da je Rafa od 2005. u konstantnim bolovima.

"Rafa živi u bolovima već 13 godina i neprekidno je na antibioticima. Iz tog razloga je svoju tenisku karijeru podredio zdravstvenom stanju rekavši mi jednom prilikom da bi se odrekao brojnih pobjeda samo da ga manje muči bol", rekao je Toni na konferenciji za medije.

Stariji Nadal je rekao i da mu je specijalista rekao jednom prilikom da bi Rafina karijera trebalo da bude gotova i da zbog problema koji vuče od 2005. godine prvi teniser svijeta nije uspio nikad da završi pripreme kako dolikuje, prenosi Informer.

"Od 2005. godine uzima antibiotike jer bolovi postaju nepodnošljivi kad god bi meč počeo. Kada sanira problem stopala, počinje da ga boli koljeno, pa preko leđa do ostalih dijelova tijela", objasnio je Toni Nadal.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.