Žene u burkama se potukle na ulici, posmatrači šokirani (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Niko nije pokušao da ih razdvoji

Žene u burkama se potukle na ulici, posmatrači šokirani (VIDEO)

Pet žena u burkama potuklo se pored prometnog puta u Saudijskoj Arabiji dok je jedna od njih sve vrijeme ispuštala dijete na zemlju i ponovo ga uzimala u ruke.

Ovaj nesvakidašnji prizor snimili su šokirani vozači, piše Dejli mejl.

Na snimku se vidi pet žena u burkama kako se tuku pesnicama usred bijela dana u glavnom gradu Rijadu. Jedna od njih čak je držala dijete, a tokom tuče nekoliko puta ga je bacila na zemlju, pa ponovo uzimala, dok se sve vreme tukla sa drugom ženom.

Šokirani posmatrači samo su prolazili pored njih i niko nije pokušao da ih razdvoji.

Nije poznat razlog njihove tuče.

Izvor: Telegraf

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.