foto: Demokrate

"Morsko Dobro i Opština Bar najavili projekte koji su prema planu već završene investicije"

Da li će u januaru 2019. godine, građani Sutomora prošetati novim šetalištem, trgom, ali i marinom koju juče i ne pomenuste u novim planovima za 2020. godinu, pitali su odbornici Demokrata u SO Bar Dragan Tufegdžić, Momčilo Leković i Dijana Pejović.

"Nakon što su tokom jučerašnjeg dana iz J.P. „Morsko Dobro“  i  Opštine Bar najavili „nove“ zajedničke projekte, izgradnju šetališta i trga u Sutomoru sa naznačenim i vjerovatnim početkom radova za sljedeću 2019. godinu, cjelokupnoj javnosti dostavljamo foto isječak iz video priloga Opštine Bar pod nazivom „Opština Bar - Investicije Sutomore 2016 - 2018“ iz 2016. godine, na osnovu kojeg se jasno može zaključiti da su marina, trg i šetalište po tom planu već završene investicije, odnosno da je rok za njihovu finalizaciju bio i ostao kraj ove 2018. godine, kada će ova ulaganja biti finalizovana, odnosno objekti privedeni namjeni", navode odbornici u saopštenju.

optinabar1

Oni kao predstavnici građana u lokalnom parlamentu, zahtjevaju od rukovodećih u Opštini Bar da što prije otklone dilemu i odgovore svim građanima  Bara i Sutomora na sljedeće pitanje:

"Da li će u januaru 2019. godine, ovako kako ste iz priloženog i obećali 2016. godine,  građani Sutomora prošetati novim šetalištem, trgom, ali i marinom koju juče i ne pomenuste u novim planovima za 2020. godinu?", navodi se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.