Stefanović: Slučaj Vukotića složen, bićemo u kontaktu sa grčkim vlastima

Stefanović: Slučaj Vukotića složen, bićemo u kontaktu sa grčkim vlastima

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da se protiv vođe crnogorskog kriminalnog "škaljarskog klana" Jovice Vukotića, koji je protjeran iz Turske, vodi krivični proces u Srbiji, ali da je i Grčka raspisala međunarodnu potjernicu za njim zbog sumnje da je umiješan u trgovinu 136 kilograma kokaina.

"Ovo je složen slučaj. Tužilaštvo i policija ga sagledavaju na ozbiljan način i trudimo se da dajemo što manje informacija. On je protjeran iz Turske u Srbiju, pošto je naš državljanin", pojasnio je Stefanović za TV Pink.

On je dodao da se ovog trenutka u Srbiji protiv njega vodi krivični proces, ali da je i Grčka pokrenula međunarodnu Interpolovu potjernicu zbog sumnje da je umiješan u transport i trgovinu 136 kilograma kokaina.

"Bićemo u kontaktu s grčkim vlastima oko toga. Očigledno je da se radi o dobro organizovanoj kriminalnoj grupi i zato mi je drago da policije u regionu, ali i šire , dobro sarađuju", istakao je ministar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.