Bjelopoljcu neophodna transplatacija bubrega, novac donirao i Crveni krst
Andru potrebna transplatacija bubrega

Andro Furundžić 4 godine bije bitku za sopstveni život

Bjelopoljcu neophodna transplatacija bubrega, novac donirao i Crveni krst

Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje u saradnji sa Crvenim krstom Crne Gore opredijelila je novčana sredstva u iznosu od 300 eura za pomoć Bjelopoljcu Andru Furundžiću kome je potrebna transplatacija bubrega u na klinici Acibaden u Turskoj.

Ovaj dvadesetosmogodišnji Bjelopoljac već četiri godine bije bitku za sopstveni život. Četiri godine tri puta nedeljno po 4,5 sata odlazi na dijalizu.

Andro i njegova porodica žive u izuzetno teškim uslovima, od svega dvesta eura mjesečno, te nijesu u mogućnosti da sami skupe potreban novac za transplataciju bubrega na klinici Acibaden u Turskoj koja sa svim troškovima košta oko 30.000 eura i donor, podsjetili su iz Crvenog krsta.
 
"Ovo nije prvi put da Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje reaguje i pomaže ovu porodicu, već smo nekoliko puta intervenisali i pomagali u vidu paketa hrane i higijene. Nastavićemo da pratimo situaciju, shodno potrebama ragujemo kada je u pitanju porodica Furundžić", saopštio je koordinator CK BP Mašan Živković.

Iz bjelopoljskog Crvenog krsta su pozvali sugrađane, sve ljude dobre volje, privredne subjekte da ukoliko su u mogućnosti pomognu Andru Furunžiću kako bi skupio potrebna sredstva, otišao na željenu transplataciju i normalno nastavio svoj život.
 
Zainteresovani uplatu mogu izvršiti na žiro-račun majke Stanislava Furundžić kod CKB banke  510-3003962285147-31

3626405818659866070294894259392318110433280n

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.