Darko Kostić ostaje na slobodi
Darko Kostić

Darko Kostić ostaje na slobodi

Viši sud u Beogradu odbio je žalbu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu tako da kreator Darko Kostić ostaje na slobodi.

Kako saznaje B92.net u Višem sudu odluka Trećeg osnovnog suda u Beogradu o ukidanju pritvora je time potvrđena, pa će se Darko Kostić u nastavku postupka braniti sa slobode.

Darku Kostiću se na teret stavlja polno uznemiravanje, nedozvoljeno držanje opojne droge, kao i omogućavanje uživanja opojnih droga. 

Pritvor mu je ukinut nakon ispitivanja posljednjeg svjedoka. Tužilaštvo se nakon toga žalilo, jer smatra da i dalje postoji opasnost da modni kreator utiče na svjedoke, kao i opasnost da će ponoviti krivična djela. 

Budući da na ovu odluku nema prava žalbe, Darko Kostić će se definitivno braniti sa slobode do kraja postupka. 

Sada će predmet biti vraćen u Treći osnovni sud u Beogradu, gde će se odlučivati da li će određeni dokazi biti izdvojeni zbog nedozvoljenog pretresa stana, s obzirom na to da nije postojala adekvatna naredba za pretres, podsjećaju "Novosti".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.