Danilović otišao, Ujedinjenom CG upravljaju Radonjić, Dobričanin i Raosavljević
Goran Danilović

Nije više na čelu partije

Danilović otišao, Ujedinjenom CG upravljaju Radonjić, Dobričanin i Raosavljević

Do izborne skupštine Ujedinjene Crne Gore tom partijom upravljaće doc.dr Goran Radonjić, dr Vladimir Dobričanin i dr Nikola Raosavljević.

Kako je saopšteno Danu, predsjedništvo stranke juče je jednoglasno donijelo tu odluku. Sjednici je prisustvovao i bivši predsjednik stranke Goran Danilović, koji je 28.maja podnio ostavku na tu funkciju zbog poraza opozicije na lokalnim izborima u Crnoj Gori.

Sastavni dio odluke je i predlog da se prije održavanja skupštine stranke odrede povjerenici i privremeni odbori u opštinama gdje UCG još nije formalizovala svoju stranačku infrastrukturu. Upravljački tim će predloge i aktivnosti do održavanja izborne skupštine redovno legitimisati kroz adekvatne odluke predsjedništva i glavnog odbora.

Predsjedništvo će na narednoj sjednici GO UCG predočiti izvještaj o međunarodnoj aktivnosti Ujedinjene Crne Gore tokom minula dva mjeseca, uključujući i redovne regionalne inicijative i susrete stranačkih funkcionera sa predstavnicima srodnih političkih partija i predstavnicima država saopšteno je nakon sjednice, na kojoj su razmatrana i aktuelna politička pitanja i usvojen plan aktivnosti do kraja 2018. godine.

Kada je krajem maja podnio ostavku, Danilović je na konferenciji za novinare saopštio da je riječ o potezu koji je moralna stvar i dug prema ljudima koji su vjerovali Ujedinjenoj Crnoj Gori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.