NSD: Presuđeni terorista poput Tačija se dočekuju sa najvećim počastima

NSD: Presuđeni terorista poput Tačija se dočekuju sa najvećim počastima

Nova srpska demokratija, povodom susreta predsjednika Crne Gore i Kosova, Mila Đukanovića i Hašima Tačija, saopštila je su dvojica šefova država morali da se nađu i u četiri oka analiziraju koliku su štetu napravili predsjedniku Srbije sa svojom udruženom akcijom postavljanja barikada na putevima ka srpskim selima na Kosovu i Metohiji.

Iz NSD-a navode da su u pitanju "dva osvjedočena srpska neprijatelja koji još od 1999. godine zajedno koordiniraju mnogim antisrpskim akcijama u regionu koje za cilj imaju destabilizaciju srpskog naroda i država u kojima on živi".

"Oni su ključni pokretači procesa separacije Crne Gore i Kosova i Metohije, a vidimo da i dalje jednako predano rade da oslabe pozicije Srbije i u tom cilju pokušavaju da pod svojom kontrolom imaju predsjednika Srbije", poručili su iz partije Andrije Mandića. 

Zbog toga su,tvrde, barikade bili brzi odgovor na aktuelno ponašanje Aleksandra Vučića.  Po njihovom planu, kažu iz NSD-a, Vučić je trebao uskoro da prizna lažnu državu Kosovo, kako bi pokušali da produkuju nove sukobe i destabilizaciju Srbije i regiona.

"Vidimo da ni Tačiju, ni Đukanoviću, ne odgovara ni najmanji manifest patriotske politike srpskog predsjednika i da su spremni na sve kako bi spriječili da ideja političkog objedinjavanja Srba u regionu zaživi. Ova dešavanja su konstanta antisrpskog djelovanja režima u koju spada i proslava zločinačke „Oluje“ od strane oficira Vojske Crne Gore", saopštavaju iz Mandićeve partije.


Primjećuju takođe, da se Tači počasni građanin Ulcinja i kako kažu "režimski miljenik" slobodno šeta Crnom Gorom, dok, naglašavaju, kao dokazani terorista OVK ne smije u Preševo jer bi odmah bio uhapšen.

"Zanimljivo je da ova vlast hapsi kao poslednje kriminalce ljude iz Srbije koji u Crnu Goru dolaze poklonički da posjete manastir Ostrog, a presuđeni teroristi sa teritorije Srbije poput Tačija se dočekuju sa najvećim počastima", zaključuju iz Nove srpske demokratije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.