Emili Ratajkovski će vas uvjeriti: Možete imati savršeno tijelo, iako se ne odričete hrane
Emili Ratajkovski

Poznata manekenka

Emili Ratajkovski će vas uvjeriti: Možete imati savršeno tijelo, iako se ne odričete hrane

Ako mislite da morate da jedete salate kako biste imali savršeno tijelo, Emili Ratajkovski će vas razuvjeriti.

Poznata manekenka uopšte se ne hrani strogo. Ustvari, njen uobičajen dnevni jelovnik je prilično normalan.

“Često uživam u desertima i jedem ugljene hidrate”, otkrila je u intervjuu za Njujork Tajms i dodala kako se ne smatra osobom koja je zaluđena fitnesom.

Za doručak redovno pije crnu kafu uz koju jede pecivo "kouign-amann" koje je slično kroasanu, ali se priprema s puno više maslaca. Ponekad usput pojede i jogurt ili tost.

Za "Harper’s Bazaar" je izjavila da za ručak voli da pojede salatu ili sendvič.

Svjesna važnosti gvožđa za organizam, uz povrće će odabrati meso.

“Stvarno volim meso. Nijesam osoba koja će jesti samo salatu. Volim uravnotežene obroke koji mom tijelu daju energiju, a zdravi su”, pojasnila je.

1

 Emili Ratajkovski

Za užinu odabira prirodni sok, dok večera najčešće u restoranima. Tada su joj omiljen izbor italijanska kuhinja ili suši, prenosi Indeks. 

“Kad ne jedem vani, naručujem hranu. Trebali biste da vidite moj frižider, to je ludo. U vezi sam s kompanijom koja dostavlja hranu. Najčešće jedem nešto iz indijske ili tajlandske kuhinje i to u krevetu”, izjavila je.

Ipak, to ne znači da poznata manekenka ne kuva.

“Kad sami spremate hranu tačno znate koliko soli i šećera i drugih sastojaka unosite u tijelo”, priznala je za časopis "Elle".

Kada se želi počastiti, u većini slučajeva pojede jednostavan kolač.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.