Slučaj Primorka: Optužnica protiv šest osoba i jedne banke
SDT

Zbog zloupotrebe poslovanja

Slučaj Primorka: Optužnica protiv šest osoba i jedne banke

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) podiglo je optužnicu, u slučaju Primorka, protiv šest osoba i jedne banke, zbog zloupotrebe poslovanja u privredi na organizovan način.

Optužnica je podignuta protiv, N.B., M.Č., B.B., M.S,, M.M., i M.V., koji se sumnjiče da su na organizovan način, zloupotrijebili namjenski kredit, prenosi TVCG.

O optužnici će odlučivati Vijeće višeg suda, a ako se potvrdi do zakazivanja prvog ročišta teče rok o sporazumnom priznanju krivice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.