Bojović: Dvojac Bogdanović-Bečić bezočno laže o prodaji referenduma
Vladislav Bojović

Reagovanje

Bojović: Dvojac Bogdanović-Bečić bezočno laže o prodaji referenduma

Vladislav Bojović, član predsjedništva Demokratske narodne partije i funkcioner Demokratskog fronta naveo je da ga je Bečić molio da dovede Mija Martinovića u partiju što je i uradio. U njegovom restoranu su se pravili prvi sastanci, donosile važne odluke.

"Nakon izbora Bečić mi se nikad više nije javio, a znao je da dođe u Budvu i da se izljubi s mojim ocem i majkom. Danas isti taj Bečić posjećuje DPS lokale po Budvi, zaboravio je na sve koji su krvarili za njega i partiju. Nigdje neće stići s takvim ponašanjem i treba da ga je stid i sramota", kazao je Bojović

Ova izjava dojučerašnjeg visokog funkcionera Demokrata iz Budve, kako navodi, najbolje opisuje tandem Bogdanović-Bečić i njihovu transvestitsku politiku.

"Zato mi predstavlja nemjerljivo zadovoljstvo što je dvojac Bogdanović-Bečić današnju nedelju posvetio gledajući CD sa moje svadbe iz 2012. godine, identifikujući zvanice na njoj. Za razliku od njih ja se ne stidim niti bježim od bilo čega što sam radio u svom životu. Dritan Abazović je bio na mojoj svadbi jer sam, kao i svaki Srbin, bio spreman da pružim iskrenu ruku prijateljstva onome ko je druge vjere i nacije, pa i da vjerujem u našu iskrenu političku saradnju u perspektivi. Nažalost, duboko me je i lično i u političkom smislu razočaralo to što je Dritan Abazović ubrzo potom učestvovao u proglašavanju ratnog zločinca Hašima Tačija za počasnog građanina Ulcinja, ali i što je pristao da svojim susretima i sastancima sa Tačijem i Haradinajem postane dio scenarija kojim su ovi teroristi i zločinci pokušali da i Ulcinj obilježe kao albansku teritoriju", kazao je Bojović. 

Posebno, kako je naveo, jer su na toj svadbi bili i njegovi dugogodišnji prijatelji Nikola Selaković i Marko Đurić sa kojima je isti Dritan Abazović nazdravljao, veselio se i pjevao pjesme.

"Ali poslije ovog iznajmljenog saopštenja izražavam žaljenje što na svadbu nisam pozvao dvojac Bogdanović-Bečić pošto su očigledno bili izuzetno  motivisani da hvataju bidermajer kao što su to radili na svadbi njihovog funkcionera Albina Ćemana u Rožajama", rekao je.

On je podsjetio da je Aleksa Bečić jedini bivši  Srbin u Crnoj Gori koji je u direktnom prenosu na RTS-u prošle godine, u emisiji Oko, priznao nezavisno Kosovo i pritom saopštio da ne zna kojim jezikom govori, niti kako se nacionalno izjašnjava.

"Tako da i ne čudi što je navodno bio na godišnjem odmoru kada je dobio poziv gradonačelnika Kosovske Mitrovice da posjeti Kosovo i Metohiju. Izgleda da je čitava partija Demokrata na godišnjem odmoru kada treba da se ide na Kosovo i Metohiju, ali kad zvizne bivša američka ambasadorka spremni su da plivaju do Havaja kako bi pojačali signal Soroševeg čipa koji im je ugrađen. Pošto su juče prijatelji Bogdanovićevog i Bečićevog najbližeg političkog partnera Dritana Abazovića blokirali put predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću kao što su to nedavno uradili i njegovi funkcioneri mitropolitu Amfilohiju u Ulcinju, želim da javno prozovem dvojac Bogdanović-Bečić i upitam ih da li smiju da osude ovaj teroristički čin albanskih ekstremista ili će čekati da Margaret Uehara aktivira viber kako bi dobili instrukcije", rekao je Bojović.

Kako je kazao, razočarenje u odnosu na političke postupke Dritana Abazovića je donekle razumljivo i očekivano, pošto se radi o nacionalnom Albancu koji prirodno vodi računa o albanskim nacionalnim interesima.

"Međutim, mnogo me više brine i čini nespokojnim to što određeni Srbi, posebno oni mlađe generacije, svjesno ili nesvjesno i dalje pristaju da budu dio projekta i prevarne igre dvojca Bogdanović-Bečić i njihovih stranih mentora, čiji je cilj da se održe i cementiraju antisrpske tekovine ovog režima, koje su suštinski i duboko anticrnogorske", istakao je.

Zbog toga ga, kaže on, i ne čudi što dvojac Bogdanović-Bečić ne smije da potpiše inicijativu za raspisivanje referenduma o povlačenju odluke Vlade Crne Gore o priznanju Kosova, jer bi ih automatski skinuli sa Soroševe infuzije na koju su priključeni pune tri godine.

"A što se tiče referenduma više nemam nikakvu dilemu da su Bogdanović-Bečić 21. maja 2006. glasali za nezavisnu Crnu Goru, imajući u vidu da svečanije obilježavaju taj datum od samog Mila Đukanovića. Stoga ih ovom prilikom podsjećam na Bijelu knjigu - svjedočanstvo o referendumskoj krađi koju su zajedno sa Predragom Bulatovićem priredili i sadašnji funkcioneri Demokrata Velizar Kaluđerović, Neven Gošović i Vlado Vujović. Naravno, u tom periodu, Bogdanović je bio zadužen da grebe vaučere i otvara mesne narezke aktivistima u Bloku pet, dok je Bečić po njegovom sopstvenom priznanju tada u pijesku crtao kravate i puštao golubove - budući simbol Demokrata, tako da donekle razumijem njihovu frustriranost koja je dovela do toga da glasaju za nezavisnu Crnu Goru", kazao je Bojović.

A to što Kaluđerović, Gošović i Vujović mudro ćute dok dvojac Bogdanović-Bečić bezočno laže o prodaji referenduma,  smatra Bojović, najbolje govori o tome što misle o njihovoj konvertitskoj politici.

"Za razliku od njih ja javno saopštavam da je referendum 2006. pokraden od strane režima i pitam ih da li i oni ovo smiju izjaviti. Naravno da ne smiju jer su postali glavni janičari postrefefendumske Crne Gore promovišući maksimu da je sramota biti Srbin", smatra on.

A što se tiče Srpske kuće i njegovog učešća u upravnom odboru, saopštio je da je spreman svo "bogatstvo i prihode” koje ostvaruje po tom osnovu da ustupi dvojcu Bogdanović-Bečić kako bi oni svojim vizionarstvom, koje su zajedno iskusili  roneći ispod moračkih pećina, spasili srpski narod.

"Ima samo jedan problem, njih dvojica odavno više nisu Srbi, već bezlični Montenegrini po kalupu bivše američke ambasadorke, i da se oni pitaju ispod Srpske kuće bi stavili tonu eksploziva da joj se zatre svaki trag. Zato ih ovom prilikom  pozivam da saopšte crnogorskoj javnosti otkad su prestali da budu Srbi istovremeno im ustupajući  sve "privilegije" koje sam, kako napisaše, ostvario kao profesionalni Srbin. Za razliku od njih DF nisu finansirali kriminalni klanovi, građevinski lobiji i Soroš, i mi jedino polažemo račune sopstvenom narodu, tako da plagistru  i megatrendovcu ostavljam da se razjasne sa dojučerašnjim članovima koji ih prozivaju za višemilionske prevare i dobit koju su ostvarili", zaključio je.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.