Bijelo Polje: Preko krovova ulazio u prodavnice i ugostiteljske objekte i krao
Ilustracija

Rasvijetljeno pet imovinskih delikata, procesuirana dva lica

Bijelo Polje: Preko krovova ulazio u prodavnice i ugostiteljske objekte i krao

Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili tri krivična djela teška krađa i dva krivična djela sitna krađa, utaja i prevara, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Bijelo Polje su, preduzimajući aktivnosti na rasvijetljavanju krivičnog djela teška krađa, koje je počinjeno u avgustu ove godine u mjestu Boljani, identifikovali lice za koje se sumnja da ga je izvršilo.

"Protiv S.P. (35) iz Bijelog Polja, policijski službenici su nadležnom državnom tužiocu podnijeli posebni izvještaj kao dopunu krivične prijave zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. S.P. se nalazi u istražnom  zatvoru ZIKS-a u Bijelom Polju zbog drugog krivičnog djela", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nadalje, službenici CB Bijelo Polje su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju podnijeli posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv E.B. (26) iz Bijelog Polja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela teška krađa i dva krivična djela sitna krađa, utaja i prevara.

"On je, sumnja se, ova krivična djela počinio u avgustu 2018. godine na štetu četiri privredna subjekta, u tržnom centru u Bijelom Polju, prodavnicama i ugostiteljskim objektima, na način što je ulazio preko krovova navedenih objekata i otuđivao stvari i predmete", kazalis u iz polcije.

E.B. je lišen slobode i priveden nadležnom državnom tužiocu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.