Šampion i veliki čovjek: Đoković prekinuo slavlje i pritrčao da zagrli Del Potra koji je plakao (VIDEO)
Foto:Screenshot

Šampion i veliki čovjek: Đoković prekinuo slavlje i pritrčao da zagrli Del Potra koji je plakao (VIDEO)

Novak Đoković je uspio da osvoji US open treći put i na taj način stigne svog idola Pita Samprasa po broju osvojenih Gren Slemova.

Pored toga što je ponovo pokazao kako je veliki na terenu, Novak je jednim gestom pokazao i to kakav je van terena. Đoković je, kada je vidio svog rivala u suzama, prekinuo proslavu, pritrčao i zagrlio Huan Martin Del Potra. Potez kojim je vidno dirnuo argentinskog tenisera.

- Plakao sam. Plakao sam sve do sad. Tužan sam jer sam izgubio, ali Novak je zaslužio da uzme pehar. Igrao je sjajno, a i izuzetno pametno. Što se mene tiče, imao sam šanse tokom drugog i trećeg seta. Međutim, morao sam da igram do krajnjih limita sve vrijeme. On… On je veliki šampion. Tako mi je drago zbog njega –rekao je Del Potro kada se malo sabrao.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.