DPS Bar: Pretpostavljamo da je Kolić u svom beskrajnom slobodnom vremenu uživao u ljepotama Virpazara

"Drži lekcije a prima državnu platu ni za šta"

DPS Bar: Pretpostavljamo da je Kolić u svom beskrajnom slobodnom vremenu uživao u ljepotama Virpazara

Kada bi za razvoj Bara, DPS-u bili neophodni predlozi izvjesnog Dženana Kolića, iz partije koja je na poslednjim izborima u našem gradu osvojila par mandata, onda bi budućnost našeg grada bila upitna taman kao i odnos ovog Poslanika i njegove partije prema Državi i njenim institucijama poručili su iz barskog DPS-a u odgovoru poslaniku Demokrata koji je pozvao predsjednika opštine Bar da usmjeri više pažnje na Virpazar.

U barskom DPS-u kažu da, kada se neko ko već dvije godine prima državnu platu ni za šta, usudi da bilo kome drži lekcije o bilo čemu, onda to samo govori o njemu samom, i u ovom slučaju o političkoj grupaciji iz koje dolazi.

"Dakle, pretpostavljamo da je Poslanik Kolić, u svom beskrajnom slobodnom vremenu (za dvije godine nijednom nije došao na posao), imao vremena da uživa u svim ljepotama Virpazara ali i mnogih drugih krajeva naše lijepe Crne Gore. Vjerujemo takođe, da će u skladu sa tim dati svoj doprinos u Skupštini Crne Gore kada se bude raspravljalo o planu za Skadarsko jezero, čiji je centar upravo Virpazar. Neće valjda, poslanik Kolić, uskratiti svoju Državu za prave, iskrene doprinose?", naveli su iz DPS-a Bar i dodali:

"I na kraju, ostaje dilema šta uopšte znači saopštenje jednog pasiviziranog poslanika, čije obaveze, za razliku od privilegija, miruju. Mora da je zaista specifičan osjećaj komunicirati sa javnošću nekome ko sa poslodavcem komunicira jedino prvog u mjesecu, putem sms poruke."

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.