Radulović obišao tri novootvorena hotela sa pet zvjezdica: Koračamo krupnim koracima naprijed
Pavle Radulović

Radulović obišao tri novootvorena hotela sa pet zvjezdica: Koračamo krupnim koracima naprijed

Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović obišao je tri novootvorena hotela sa pet zvjezdica na crnogorskom primorju, ocjenjujuci da nas hoteli visoke kategorije pozicioniraju kao destinaciju koja je okrenuta ka elitnom turizmu, saopšteno je iz tog resora.

Radulovic je obišao hotele “Lazuro hotel &Marina” u Meljinama, “Melia Budva Petrovac” i Hotel “La Perla” u Tivtu.

“Otvaranje pojedinih hotela potpuno smo nepravedno zapostavili zbog gužve u špicu sezone. Ovi hoteli sa ukupno 250 soba i 250 radnika jesu zapravo pokazatelj modernizacije turističke sezone u Crnoj Gori. Ne tako davno samo 2012. bilo je ukupno pet hotela sa pet zvjezdica u Crnoj Gori, danas je taj broj skočio na 19. Zaista koračamo krupnim koracima naprijed”, saopštio je Radulović.

Poručuje da je ponosan  što smo ove godine ispunili sve planove koje smo zacrtali.

“Sezonu koja je trajala tri mjeseca proširili smo na puni kapacitet od šest mjeseci. Veći broj turista raspoređeno je na šest mjeseci sa mnogo manjim gužvama, sve nas to raduje”, rekao je Radulović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.