Radovan Tariski na Petovac džez festivalu
Foto: Portal Analitika

Nastaviće saradnju

Radovan Tariski na Petovac džez festivalu

Trinaesto veče Petrovac džez festivala koje je održano sinoć na terasi tvrđave Kastelo proteklo je u znaku slovačkog saksofoniste Radovana Tariskog.

Iako ima i svojih kompozicija, za predstavljanje publici u Petrovcu odlučio je da svira isključivo džez standarde, saopšteno je sa Petrovac džez festa.

„Srećan sam kako je publika reagovala i srećan sam što radim ovaj posao jer imam priliku da putujem, upoznajem ljude, vidim njihova srećna lica dok nas slušaju. Radim posao iz snova tako da sam nakon svakog koncerta uvijek zadovoljan“, prokomentarisao je Tariska.

Saradnja Petrovac džez festivala i Tariske se nastavlja jer će muzičar biti promoter ove crnogorske manifestacije u Slovačkoj.

„Nadam se da ćemo i naredne godine svirati u Petrovcu, ali će moja misija takođe biti da dovodim na festival moje kolege kako bi promovisali svoj rad“ obećao je Tariska.

Večeras će Petrovac džez festival biti nastavljen nastupom crnogorskog sastava "Dr Wolf And Children Of The Night" na terasi tvrđave Castello od 21 sat i 30 minuta, ulaz je slobodan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.