Asija Arđento dobila otkaz zbog seksualnog zlostavljanja
Asija Arđento

Neće više biti u žiriju

Asija Arđento dobila otkaz zbog seksualnog zlostavljanja

Italijanska glumica i rediteljka Asija Arđento, jedna od predvodnica pokreta #MeToo, koja je i sama optužena za seksualno zlostavljanje, isključena je iz predstojećeg italijanskog televizijskog šou programa.

Organizatori italijanske verzije "X Factora", takmičarske emisije u pjevanju, objavili su, naime, da Arđento više neće biti u žiriju. 

"U dogovoru s Asijom odlučili smo da prekinemo našu saradnju kako bi takmičare zaštitili od afere koja s njima nema veze, i što bi samo skretalo pažnju", napisali su producenti u tvitu, prenosi Tanjug. 

List Njujork Tajms je prošlog mjeseca objavio da je Arđento platila 380.000 dolara glumcu Džimiju Benetu nakon što ju je optužio za seksualno zlostavljanje u jednom kalifornijskom hotelu 2013. kada je imao 17 godina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.