Modrić: Ronaldo mi je čestitao na nagradi, kaže da je srećan zbog mene
Ronaldo i Modrić

Modrić: Ronaldo mi je čestitao na nagradi, kaže da je srećan zbog mene

Hrvatska je odigrala prvu utakmicu poslije Svjetskog prvenstva, na kojem je osvojila drugo mjesto, a u prijateljskom meču igrala je neriješeno s Portugalijom 1:1.

Luka Modrić je igrao do 55. minuta, a prilikom izlaska sa terena nagrađen je aplauzom,prenosi B92.

Portugalske novinare posle meča izneresovalo je njegovo mišljenje povodom izbora UEFA za najboljeg igrača Evrope. Ceremoniju je bojkotovao Kristijano Ronaldo jer je smatrao da je on, a ne Luka Modrić, zaslužio da bude proglašen za najboljeg. 

"U dobrim sam odnosima sa Kristijanom. On mi je poslao poruku u kojoj mi je čestitao na osvojenoj nagradi, rekao da je srećan zbog toga, da sam je zaslužio i da želi da me uskoro vidi. Ne zanima me šta drugi pričaju ili kako tumače i prenose njegove riječi, već me zanima samo ono što mi Ronaldo kaže direktno", rekao je Modrić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.