United Medija kupila Pink M u Crnoj Gori

United Medija kupila Pink M u Crnoj Gori

United Medija, vodeća medijska platforma u jugoistočnoj Evropi, obogatila je svoj portfolio kupovinom Pink M.

 Pink M je kanal sa nacionalnom pokrivenošću i visokom gledanošću u Crnoj Gori.

„Veoma smo zadovoljni što je Pink M postao dio portfolija United Medije. Naši gledaoci su navikli na vrhunski sadržaj, tako da će United Medija dodatno uložiti u dalje poboljšanje raznovrsnosti i kvaliteta Pink M programa. Naši gledaoci mogu da se raduju sjajnoj programskoj šemi za jesen i zimu, sa vrhunskim sportskim, zabavnim i dramskim programom.“ - izjavila je Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Medije.  

Već od jeseni, Pink M će sa ponosom predstaviti prenose svih utakmica fudbalske reprezentacije Crne Gore u okviru Lige nacija, novoformiranog takmičenja  Evropske fudbalske unije.

Osim ovog takmičenja, Pink M planira da prenosi utakmice nacionalnog tima i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine, kao i kvalifikacije crnogorske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

"Fudbalska poslastica koja će biti ekskluzivno emitovana na našem kanalu biće Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020, koje će se igrati u 12 evropskih gradova.  

Gledaoci će pronaći vrhunsku zabavu uz nove formate Grand produkcije", najavljeno je iz United Medije.

Biće predstavljena i nova jedinstvena dramska serija s elementima humora „Na granici'', koja prikazuje različite krimi, ljubavne i humoristične dogodovštine iz jednog malog sela.

nagraniciuskoro

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.