Nataša jede 15 tegli kremića mjesečno, cilj - najveća zadnjica na svijetu (FOTO)
Foto: Profimedia

Nataša jede 15 tegli kremića mjesečno, cilj - najveća zadnjica na svijetu (FOTO)

Nataša Kraun je švedski model porijeklom iz Srbije i sebi je postavila prilično jasan, ali i bizaran cilj – ona želi da ima najveću zadnjicu na svijetu i to po svaku cijenu!

Nataša Kraun zbog svog cilja, osim što jede ogromne količine nezdrave hrane, često odlazi i kod estetskog hirurga. Dane provodi jedući pice i prateći svoj napredak, a sad je priznala i da mjesečno pojede čak šest kilograma, odnosno 15 tegli kremića.

Nataša, koja živi u Geteborgu, već sada jedva pronalazi odjeću u koju može da stane, ali, kako kaže, ne želi da stane sve dok ne bude imala najšira bedra na planeti. Visoka je 177 cm i sada teži 135 kg. Imala je tek dvadeset godina kad se podvrgla prvoj plastičnoj operaciji i priznaje kako je zavisna od estetskih operacija.

lll

Foto: Instagram

"Ne mislim da je moja guza tako velika i definitivno želim veću",  rekla je Nataša.

Do sada je bila na tri operacije kojima je salo iz drugih dijelova tijela prebacila u guzu, ali radila je korekcije i na licu te na grudima.

"Moja transformacija šokirala je mnogo ljudi. Dosta sam dobila na težini, ali moram da se ugojim još 25 kilograma. Teško je održavati ovo tijelo. Morate puno da jedete, oko 6.000 kalorija dvnevno, a mora i puno da se vježba", navodi Nataša.

Untitled

Foto: Instagram

Na plastične operacije potrošila je već više od 65.000 dolara, a ishrana joj se sastoji od pice, sladoleda i do 15 tegli kremića mjesečno. Ova djevojka ističe da se zbog toga što je velika, osjeća "moćno i seksi", prenosi Žena Blic.

"Podržava me 80 odsto prijatelja, a ostali misle da ću umrijeti", ističe Nataša i dodaje da je roditelji ne podržavaju u namjeri da postane vlasnica najveće guze na svijetu, jer se boje da će postati prevelika i tako svoj život dovesti u opasnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.