Jelena Rozga opet iznenađuje: Započela septembar još jednim fantastičnim spektaklom
Jelena Rozga

Jelena Rozga opet iznenađuje: Započela septembar još jednim fantastičnim spektaklom

Atraktivna splićanka raskošnog glasa Jelena Rozga je ovog ljeta bila i više nego angažovana pa može se primijetiti da je fokus ove vanvremenske pjevačice bio kao i uvijek, na dobroj muzici i sjajnim koncertima.

Rozga je tople avgustovske dane završila  sjajnim koncertima u Makedonskoj Kamenici i Viru u Hrvatskoj a septembar započela još jednim fantastičnim spektaklom kako njeni pratioci društvenih mreža napominju, na Karlovačkim danima piva u Karlovcima, saopštio je PR tim Jelene Rozge. 

image4

Jelena Rozga

Kako navode, baš onda kada smo pomislili da je od Jelene to sve za ovo ljeto, jer su bine gorjele od dobrih pjesama i još ljepse Jelene,  ona nas iznenađuje regionalnim šuškanjima o novoj saradnji koja je koliko čujemo, vec realizovana i čeka svoju premijeru. 

“Istina je da sam u saradnji sa jednom fantastičnom damom a prije svega sjajnim izvođačem, spremila nešto novo i za mene predivno, za našu publiku. Nadam se da ćete uživati u ovom projektu koliko smo i mi stvarajući ga”, izjavila je neodoljiva i raspolozena Jelena i ostavila nas u neizvjesnosti o kakvoj vrsti iznenađenja se zapravo radi i koja je dama u pitanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.