Ljekar tokom oralnog seksa koristio kokain, djevojka umrla od predoziranja
Foto: Ilustracija

Ljekar tokom oralnog seksa koristio kokain, djevojka umrla od predoziranja

Njemački ljekar Andreas David Niederbičler ubio je svoju djevojku, frizerku Ivon M. (38), nakon što je, prije oralnog seksa, svoj penis posuo kokainom.

Djevojka to nije znala, a preminula je usljed predoziranja. Kako pišu lokalni mediji, a prenosi "The Sun", par se upoznao preko stranice za pronalaženje partnera. No, otac ubijene Jurgen M, tvrdi da je njegova kći bila pacijentkinja doktora Niederbičlera te da ju je on odabrao za svoju žrtvu.  

"Obećao joj je da će ju izliječiti, a sad je mrtva. Naša kći bila je zgodna i bila je njegova pacijentkinja. Operisao ju je dva puta zbog povrede tetiva", rekao je otac koji je nakon smrti kćeri imao dva srčana udara, prensi 24 sata.hr.

"Moram nečime zaokupljati misli jer ću u suprotnom poludjeti. Da je stradala u nesreći s tim bi se znali nositi, ali ovo je puno teže", dodaje otac.

Dr. Niederbičler je još od juna u pritvoru, a tereti se i da je na penis stavljao kokain i dok je bio s još najmanje dvije žene, ali one su, srećom, preživjele.  Ljekar je radio kao šef odsjeka plastične hirurgije u njemačkoj saveznoj pokrajini Saksoniji-Anhalt.

Ivonina porodica kaže da bi jedina pravedna kazna za njega bila doživotni zatvor. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.