Otkriveno kako je umrla mlada blogerka
Šinejd Meknamara

Tijelo pronađeno na jahti milijardera

Otkriveno kako je umrla mlada blogerka

Australijska 'manekenka s Instagrama' Šinejd Meknamara (20), koja je pronađena bez svijesti i upletena u užad superjahte “Majanska kraljica IV”, umrla je usljed vješanja, zaključak je obdukcionog nalaza.

Jahta je bila usidrena kod Kefalonije kad se dogodio fatalni incident. Tijelo manekenke će danas biti avionom prevezeno kući, pet dana nakon što je kapetan druge jahte primijetio njeno tijelo na krmi. Šinejd je bila član posade na “Majanskoj kraljici IV”, šestospratnoj luksuznoj jahti meksičkog rudarskog magnata Alberta Bajleresa vrijednoj 190 miliona dolara.

Kako prenosi “Dejli mejl”, Šinejd je radila svoju posljednju smjenu na jahti dok su bili usidreni u Argostoliju na Kefaloniji kad je tragično umrla. Njena majka i starija sestra bile su u avionu na putu za Grčku da se pridruže Šinejd i u avionu su saznale za njenu smrt.

Patolog je potvrdio da je uzrok smrti manekenke vješanje, ali da će rezultati dodatnih testova biti poznati za nekoliko mjeseci. Grčki patolog je rekao da je savjetovao Šinejdinu majku Kajli i njenu sestru Loren da ne idu u mrtvačnicu da vide njeno tijelo.

''Ne bi trebalo da je vide u tako lošem stanju'', rekao je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.