Bošnjak podnijela ostavku u Skupštini Glavnog grada: Pružila šansu mlađoj koleginici
Marija Marović

Bošnjak podnijela ostavku u Skupštini Glavnog grada: Pružila šansu mlađoj koleginici

Poslanica u Skupštini Crne Gore i predsjednica Opštinskog odbora Glavnog grada Pokreta za promjene Branka Bošnjak podnijela je ostavku na mjesto odbornice u Skupštini Glavnog grada.

Kako je saopšteno iz Pokreta za Promjene, Bošnjak se na to odlučila kako bi se pružila šansa mlađim snagama za kreiranje lokalne politike.

"Jer u skladu sa Zakonom o izboru odbornika i poslanika, nova odbornica će biti potpredsjednica Mreže mladih Pokreta za promjene Marija Marović. Ovo je još jedan dokaz da Pokret za promjene posvećen razvoju mladih i da im pruža šansu da mogu direktno da se uključe u donošenju odluka", saopšteno je iz ove partije.

BrankaBosnjaknaodboru3

Branka Bošnjak

Iz PzP-a ističu da je nedovoljna uključenost mladih izražena u svim sferama života, ali najizraženija je u političkoj, ekonomskoj i socijalnoj sferi.

"Pokret za promjene je spreman da svojim primjerom pokaže, kako svi akteri političke scene u Crnoj Gori mogu uključiti mlade u proces planiranja i donošenja odluka.

Branka Bošnjak je poželjela svojoj mladoj koleginici uspješan mandat i sreću u daljem radu", zaključuje se u saopštenju.

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.