Sedamnaestogodišnjak spasao ženu na Svetom Stefanu: Pozlilo joj dok se kupala u moru

Sedamnaestogodišnjak spasao ženu na Svetom Stefanu: Pozlilo joj dok se kupala u moru

Sedamnaestogodišnji Ratko Rađenović sa Svetog Stefana spasao je turistkinju kojoj je pozlilo dok se kupala na hotelskoj plaži grad-hotela.

Ženi staroj šezdesetak godina navodno je pozlilo dok se kupala, ali je nekako uspjela da se uhvati za bove.

Rađenović priča da je čuo jako kašljanje dok je ribario iz čamca i da niko sa obale nije primijetio da je ženi pozlilo.

“Primijetio sam ženu koja se grčevito drži za bove. Pitao sam je da li joj je dobro, ona je uspjela samo da mi kaže da se loše osjeća i da joj je pozlilo. Izgledala je vrlo loše. Odmah sam prišao čamcem i jedva sam uspio da je izvučem iz vode i prebacim u brod“, ispričao je za “Vijesti“.

Kaže da je odmah krenuo ka obali pozivajući spasioca i zaposlene na kupalištu grad-hotela Sveti Stefan.

“Izvukli smo je iz čamca i prebacili na plažu i odmah pozvali Hitnu pomoć. Ukazana joj je ljekarska pomoć i na svu sreću je dobro", kazao je Rađenović za "Vijesti".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.