Smolović prvacima u Pavinom Polju i Bistrici uručio knjige (FOTO)
Foto: FB

Poželio srećan početak školovanja

Smolović prvacima u Pavinom Polju i Bistrici uručio knjige (FOTO)

Predsjednik Opštine Petar Smolović posjetio je jutros đake prvake osnovih škola Milovan Jelić u Pavinom Polju i Vuk Karadžić u Bistrici i uručio im besplatne udžbenike koje je objezbijedila Opština Bijelo Polje.

Predsjednik je đacima poželio srećnu i uspješnu školsku godinu. 

smolovicpavinopolje

Smolović u Pavinom Polju

"Želim vam  da budete dobri đaci na zadovoljstvo vas, vaših roditelja i učitelja. Od danas za vas počinju obaveze koje život sa sobom nosi.  Siguran sam da će te obavezama odgovoriti na pravi način i da će te, što je i najbitnije izrasti u dobre ljude i korisne članove društvene zajednice. Loklana uprava će uvijek podržati rad obrazovnih ustanova u Bijelom Polju, jer mladi su naša budućnost", istakao je Smolović, prenosi opštinski sajt.

405858471889054988067781277655475179225088n

Smolović u Bistrici

Sa predsjednikom u delegaciji je bila i sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu Saida Čikić koja je prvacima čestitala polazak u školu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.