Uskoro peticija o poništenju odluke priznanja Kosova
Knežević prilikom posjete mananastira Zočište, igumanu uručio ikonu

Delegacija DNP u posjeti Kosovu i Metohiji

Uskoro peticija o poništenju odluke priznanja Kosova

Na poziv gradonačelnika Kosovske Mitrovice Gorana Rakića, delegacija Demokratske narodne partije Crne Gore boravi u jednodnevnoj posjeti Kosovu i Metohiji kojom prilikom su obišli Orahovac, Veliku Hoću, manastir Zočište i Kosovsku Mitrovicu.

"Delegaciju čine predsjednik DNP Milan Knežević, poslanik Milun Zogović i član Predsjedništa Vladislav Bojović koji su ovom prilikom iskazali ogromno zadovoljstvo zbog  boravka među našim narodom na Kosovu i Metohiji i da je njihova spremnost i odlučnost da ostanu i opstanu na ovom prostoru zadivljujuća, te da je to najbolji primjer kako se čuva duh i esencija jednog naroda", saopšteno je iz DNP-a.

Kako se navodi, delegacija DNPCG je u posjeti Kosovu i Metohiji došla kao istinski predstavnik većinske "Crne Gore koja ne podržava priznanje lažne države Kosovo".

"Svjesni činjenice da ovaj naš stav podržava najmanje 85% građana Crne Gore, DNPCG će već naredne sedmice, zajedno sa Novom srpskom demokratijom i Srpskim nacionalnim savjetom, optočeti akciju prikupljanja potpisa za peticiju kojom će se tražiti poništenje odluke o priznavanju tzv. države Kosovo", saopšteno je.

U ime Demokratske narodne partije Crne Gore, predsjednik Milan Knežević je prilikom posjete mananastira Zočište, igumanu Stefanu uručio ikonu Svetog Antonija Voronješkog i Zadonskog.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.