Ovo je Titova praunuka (FOTO)
Josip Broz Tito

Ovo je Titova praunuka (FOTO)

Porodica nekadašnjeg najmoćnijeg čovjeka Jugoslavije, Josipa Broza Tita, ne eksponira se toliko u javnosti. Ali nedavno objavljena fotografija Titove unuke sa njegovom praunukom - zapalila je društvene mreže.

Rediteljka Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita, objavila je nedavno fotografiju na svom Instagram nalogu, kako pozira sa ćerkom jedinicom Sarom, koju je dobila u braku sa glumcem Rankom Zidarićem.
01sasa2620x0

Foto:Instagram
Poput svojih roditelja, i Sara (24) se okrenula umjetnosti. Sara je student Akademije likovnih umetnosti u Zagrebu, a kako pišu hrvatski mediji, prošle godine imala je i svoju prvu samostalnu izložbu.

01sasa3

Sara, foto:Instagram

Hrvatski portal "Gloria" piše da se Sara trudi da sama zarađuje za platna, četkice, boje... život, ali i za povremena putovanja.

01sasa1

Jednom prilikom je za hrvatsku "Gloriu" izjavila da je "od oca naslijedila emotivnost, a od majke snagu, koju svi u porodici Broz imaju".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.