HN: Oduzete cigarete vrijednosti oko 20 hiljada eura, uhapšen Nikšićanin
Foto:Uprava policije

HN: Oduzete cigarete vrijednosti oko 20 hiljada eura, uhapšen Nikšićanin

Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi su danas, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kontrolom vozila pronašli i oduzeli 788 šteka cigareta bez akciznih markica. Osumnjičeni je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krijumčarenje, saopštila je Uprava policije.

Kako se navodi, službenici saobraćajne policije su danas oko 14,30 časova, u mjestu Bijela, zaustavili automobil marke „Škoda Octavia”, beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao P.B. (53) iz Nikšića.

"Pregledom vozila policijski službenici su pronašli i oduzeli 788 šteka cigareta različitih proizvođača bez akciznih markica, vrijednosti od oko 20.000 eura.O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji je naložio da se P.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krijumčarenje", stoji u saopštenju crnogorske policije.

HNcigarete1

Foto:Uprava policije

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.