Ronaldo ljut jer je nagrada UEFA otišla Modriću

Ronaldo ljut jer je nagrada UEFA otišla Modriću

Trener Juventusa Masimilijano Alegri otkro je kako je Kristijano Ronaldo prihvatio činjenicu da neće biti izabran za najboljeg fudbalera Evrope.

Alegri je izjavio da je Ronaldo bio ljut što nije proglašen za najboljeg fudbalera Evrope i da je sam odlučio da se ne pojavi na ceremoniji u Monaku,prenosi B92.

"Ronaldo je bio uzrujan i ljut jer je prošle godine postigao 15 golova i zajedno s Modrićem i ostalima u Realu osvojio Ligu šampiona. Smatra da je zaslužio nagradu, ali to samo pokazuje kako i dalje želi da bude najbolji. Nije došao na dodjelu, to je njegov izbor koji moramo poštovati", rekao je Alegri. 

Fudbaler Real Madrida i reprezentativac Hrvatske Luka Modrić dobio je nagradu za najboljeg fudbalera Evrope za sezonu 2017/2018. 

Hrvatski vezista je dobio veliko priznanje za sjajne partije koje je pružao u dresu kraljevskog kluba protekle sezone.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.