Tuča mladića u Sutomoru, Baranin zadobio povredu od uboda nožem, uhapšeni Tutinci
Sutomore

Tuča mladića u Sutomoru, Baranin zadobio povredu od uboda nožem, uhapšeni Tutinci

U Sutomoru u ulici Iva Novakovića danas je došlo do tuče u kojoj je korišćen nož. Mladići iz Tutina uhapšeni su, jedan osumnjičen za nanošenje lake tjelesne povrede dok je drugi osumnjičen za fizički napad mladića iz Bara.

Kako je saopštila Uprava policije, službenici CB Bar su nakon prijave izašli na lice mjesta i zatekli dva oštećena lica, Z.J. (17) i S.S. (21) iz Bara.

"Nakon potrage, osumnjičeni M.A. (20) i D.A. (20) iz Tutina – Republika Srbija su locirani i lišeni slobode u apartmanu koji su u Sutomoru iznajmili. U apartmanu je pronađen i izuzet nož koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela. Nož je bio sakriven u dijelu plafona gdje se nalazi otvor za klimatizaciju", stoji u policijskom saopštenju.

Prema navodima iz policije, sumnja se da je danas u Sutomoru, nakon verbalne rasprave, došlo do tuče između Z.J. i S.S. sa jedne i M.A. i D.A. sa druge strane, te da je M.A. pored fizičke snage upotrijebio i nož sječiva dužine 5 cm kojim je Z.J. nanio laku tjelesnu povredu – ubodnu radnu u predjelu lijeve nadlaktice, dok je D.A. zadao udarac S.S.

Nakon toga M.A. i D.A. su pobjegli. 

"M.A. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo laka tjelesna povreda, dok je D.A. lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru (fizički napad). M.A. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Baru zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, dok će D.A. biti priveden Sudu za prekršaje. Oštećenom Z.J. je pružena medicinska pomoć nakon koje je otpušten na kućno liječenje", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.