Prihvaćeno jemstvo za Eminu Adrović
Emina Adrović, Foto: FB

Odluka Osnovnog suda u Kotoru

Prihvaćeno jemstvo za Eminu Adrović

Osnovni sud u Kotoru prihvatio je jemstvo od 218.662 eura koje je ponudila optužena Emina Adrović (23) da bi se u daljem toku postupka branila sa slobode.

Adrović se tereti za izazivanje teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo srpski državljanin Miloš Vukomanović, a njegova vjerenica Snežana Rudinac teško povrijeđena.

Viši sud u Podgorici vratio je prekjuče na ponovno odlučivanje Osnovnom sudu u Kotoru zahtjev za jemstvo koje je ponudila Adrović.

Prošle nedjelje Osnovni sud u Kotoru prihvatio je ponuđeno jemstvo za Budvanku, ali se Tužilaštvo žalilo pa su spisi predmeta dostavljeni Višem sudu na odlučivanje.

Protiv Emine Adrović nedavno je podignuta optužnica zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je 18. jula u Bečićima poginuo Vukomanović, dok je njegova vjerenica teško povrijeđena.

Rudinac se i dalje nalazi u komi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.