Kija promijenila izgled, pogledajte novu frizuru (FOTO)
Kija Kockar

Kija promijenila izgled, pogledajte novu frizuru (FOTO)

Pobjednica prve sezone rijalitija "Zadruga" je riješila da malo eksperimentiše sa svojim izgledom.

Kija se nakon napuštanja "Zadruge" prvo "bacila"na sređivanje svoje kose, ofarbala se i ošišala, a onda uplovila u muzičke vode i potpuno promijenila izgled!

Kockareva je promijenila stil odijevanja, krenula jače da se šminka, a frizuru je krenula da mijenja na svakih nekoliko nedjelja.

Njena posljednja transformacija je izazvala burne reakcije jer joj kosa sada izgledala nesvakidašnje, najviše zbog bolje koja je bila siva, sa nijansama plave.

Kockareva je takođe svoju dugu kosu isjekla, najprije na paž, a onda još koji centimetar. 

Sada je Kijina kosa skroz kratka, a ako je još malo pošiša Kockareva će imati dječački friz. Boja više nije siva, već šatirano plava, ne bijela kao prethodna već ona koju imaju prirodne plavuše.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.