Bivša učesnica Parova na 4 godine robije zbog prodaje narkotika
Ema Lapin

Priznala krivicu

Bivša učesnica Parova na 4 godine robije zbog prodaje narkotika

Ema Lapin (24), pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi", završila je u požarevačkom zatvoru jer je osuđena na četiri godine i dva mjeseca zatvora zbog proizvodnje i trgovine narkoticima.

Pjevačica, koja je postala poznata učešćem u rijaliti programima, osuđena je pred Višim sudom u Beogradu na dugogodišnju robiju.

Lapin je osuđena nakon što je sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu sklopila sporazum o piznanju krivice.

U zamjenu za manju kaznu, Lapin je priznala krivično djelo i prošle nedjelje prebačena je u ženski zatvor na služenje kazne.

Pjevačica je inače skoro godinu dana odlagala odlazak na robiju.

Izvor: Beogradski mediji

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.