Ćiro stigao u Virpazar (FOTO)
Izvor: Mondo

Upotpuniće turističku ponudu

Ćiro stigao u Virpazar (FOTO)

U ranim jutarnjim satima juče je u Virpazaru na kratko “odmarao” i Ćiro koji će već naredne godine upotpuniti turističku ponudu “grada na dvije obale”!

Projekat “Trasom starog Ćira” na kojem Turistička organizacija Bara radi već drugu godinu biće izvjesno ne samo jedinstvena ponuda Bara i Virpazara, već i Crne Gore.

Ciro7

Foto: Mondo

Imajući u vidu da izuzetno veliki broj stranih turista posjećuje region Crmnice i Skadarskog jezera vožnja “Ćirom” biće nezaboravan doživljaj.

Vozić će saobraćati na relaciji Virpazar – Boljevići – Limljani – Virpazar. Tokom izleta turisti će biti u prilici da posjete crmničke podrume vina, kulturna dobra i znamenitosti tog kraja.

Izvor: Mondo

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.