Postao i kum i babica: Trudnicu porodio komandir na trajektu
Ilustracija

Postao i kum i babica: Trudnicu porodio komandir na trajektu

Prelijepa priča odvijala se na moru u četvrtak, 9. avgusta, ujutru, na trajektu "Tasos 2" na trasi od luke Tasos do Keramotija. Nekoliko putnika turista obavijestilo je posadu da je jedna žena na trajektu trudna i da je počela da se porađa, piše kavalapost.gr.

Mnogi su mislili, iz nekog razloga, da se trudnica šali.

Ubrzo je komandir Evangelos Birzamanis, uz pomoć posade, pronašao na plovilu sve što je neophodno za buduću majku i bebu, dok je njen ljekar, koji je kontaktiran, obezbijedio hitnu pomoć da je čeka u Keramotiju.

Ali je beba požurila da izađe, pa je Birzamanisu ostalo samo da se pripremi za novu ulogu - babice. Porođaj se odvijao u garaži trajekta, naočigled brojnih putnika, jer nije bilo vremena da se reaguje.

Rodio se zdrav dječak. Otac bebe je bio tu, zbunjen, ali srećan. Posada je predala majku i bebu hitnoj pomoći, još uvijek povezane pupčanom vrpcom. Komandir Evangelos je predložio roditeljima da bebi bude kum, a cjelokupna posada je osvojila simpatije svih na trajektu.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.