Nakon 5 godina veze ljubav krunisali na vrhu Durmitora (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

Prosidba na Bobotovom kuku

Nakon 5 godina veze ljubav krunisali na vrhu Durmitora (FOTO)

Beograđanin Stefan Krsmanović ljubav prema Užičanki Danki Marinković krunisao je prosidbom na Bobotovom kuku - u devet ujutro, klečeći je zatražio njenu ruku na najvišem vrhu Durmitora nakon pet godina veze.

Danka kaže da je bila iznenađena i zbunjena, ali je prihvatila je prosidbu.

"Bila sam iznenađenje iako smo zajedno pet godina. Prelijepo iskustvo i zbog toga što smo bili okruženi divnim ljudima koji, kao i mi, vole planinu. Bez njih ne bi imali ove divne uspomene”, rekla je ona Vijestima.

Stefan je rekao da ga je obradovalo interesovanje medija za nesvakidašnji događaj i pojasnio zašto je baš na Bobotovom kuku, 2.523 metra iznad nivoa mora, odlučio da zaprosi višegodišnju djevojku.

"Bobotov kuk, kao mjesto vjeridbe, izabrao sam jer prije dvije godine nijesmo uspjeli da se na njega popnemo. Došli smo do Zelenog vira, dalje nijesmo mogli i od tada stalno pričamo da nam je želja da ga osvojimo i da to moramo obaviti. Tada se među nama stvorila još jedna ljubav. Dankin prvi dolazak na Durmitor stvorio je i obostranu ljubav prema Durmitoru i planinarenju”.

Priča da je davno smislio da vjeridbu obavi baš na najvišem vrhu Durmitora i da mu ta ideja neprekidno motala po glavi. Prosidba se odigrala pred očima i fotoaparatima grupe prijatelja sa kojima su se popeli na najviši vrh Durmitora.

Danka je u bloku na vrhu Durmitora napisala:

"Uspeli smo. Moj dečko Stefan me je zaprosio na vrhu 23. 8. 2018. Nije bilo lako, ali vredelo je. Stefi, volim te!".

cf81a069f4e3ed603bd64cd93c3bf814

Upisano je i u knjigu posjetilaca, a svjedočanstvo na papiru ovjereno je pečatom na kome piše - “Bobotov kuk 2523“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.