Crnogorski model Emil izludio Brazilke: Našao se i na naslovnici knjige
Emil Osmanović

Niže uspjehe

Crnogorski model Emil izludio Brazilke: Našao se i na naslovnici knjige

Crnogorski model, Osmanović Emil iz Bara poznatiji u svijetu mode kao Emil Montenegro korača polako, ali sigurno u svom poslu, nizajući uspjeh za uspjehom. Naime, njegov put se nakon Evrope i Azije proširio i na Južnu Ameriku.

Kontaktiran je od strane brazilskog autora Tamiris Oliver, koja je bila oduševljena njegovim slikama iz Dubaija i Abu Dabija. Nakon toga, tražila je da ih otkupi, jer su upravo te slike inspirirale Tamiris za novu temu knjige. Tako je zapravo i došlo do saradnje.

Tema knjige je ljubav između brazilke i arapina, odnosno sudar i ispreplitanje te dvije kulture. Različitosti, sličnosti, problemi i ljubav, sve su to svojstva dobro isplanirane ideje. No, to nije sve. Ona nije samo tražila da se otkupe Emilove fotografije, već je insistirala da se on nađe na naslovnoj strani i da se lik u knjizi zove baš kao i model.

emilpjesma4

Foto: Ekspres

Promocija pomenute knjige održana je 11 i 12 augusta u San Paulo-u. Naziv knjige nosi „Emil intenso e misterioso“. Dodaju, kako se knjiga može pronaći i online na sajtu „Amazon“. Emil će za svaku prodatu knjigu imati dobit.

Izvor: Exspress.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.