Foto: Sea dance

Za ljubitelje dobrog provoda

"Sea dance" među najboljim muzičkim dešavanjima u svijetu

Ljeto se tek zahuktava, zahvaljujući pravim ljetnjim temperaturama i petom jubilarnom izdanju "Sea Dance" festivala koji se održava od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica u Budvi, a strani mediji uveliko pozivaju sve ljubitelje dobrog provoda da na plaži uz vrhunsku muziku prisustvuju pravom spektaklu!

Tirkizna uvala plaže Buljarica kod Budve poželjeće dobrodošlicu imenima kao što su Nil Rodžers i sastav Čik, Dimitri Vegas i Lajk Majk, Alis Merton, Paul Kalkbrener, Nina Kravic, Lost Frikvensis, Burak Jeter i Filatov i Karas i mnogim drugim izvođačima koji će oduševiti sve prisutne na festivalu koji svjetski mediji opisuju kao “jedinstven muzički doživljaj”, saopšteno je sa Sea dance festivala

Pored  Egzita, kako se navodi i "Sea Dance" se nađe na radaru prestižnih stranih medija koji ne propuštaju da ga navedu kao obaveznu stanicu za sve ljubitelje dobrog provoda i rajskog okruženja, te je tako ovaj festival na plaži Buljarica u Budvi pomenut kao logična sljedeća stanica nakon Egzit festivala u Srbiji, prema izboru prestižnog italijanskog izdanja GQ magazina, a u sklopu članka o najboljim evropskim festivalima za 2018. godinu! Ni poznati elektronski portal EDM Identiti nije odoliotirkiznom biseru Jadrana, pa je uvrstio upravo "Sea Dance" festival kao "sestrinski festival uspješnog velikog evropskog brenda Exita" na svoju listu “jedinstvenih festivalskih doživljaja na atraktivnim destinacijama”. Naime, u tekstu opisuju “lijepu crnogorsku obalu” na kojoj će se održati “žurka nalik nijednoj drugoj” koja će “ispuniti vazduh ljepotom muzike”!

SDF2017Vatromet

Foto: Sea dance

I poznati putni blog Travel Frik pridružio se pohvalama na račun festivala, pa je, kako se navodi, sastavio listu 18 najboljih muzičkih događaja ovog tipa u svijetu, napominjući da je program samo jedan od faktora koji treba uzeti u obzir pri odabiru festivala, jer su atmosfera i destinacija podjednako važni. Zato ni ne čudi da se "Sea Dance" festival, smješten na plaži okruženoj mirisnim borovim šumama, našao u najužem izboru, pa ga opisuju kao “jedan od najljepših festivala na planeti”! Naglašavajući ljetnje temperature koje očekuju posjetioce i kupanje u Jadranskom moru, nijesu propustili i da napomenu da na "Sea Dance" stiže i čitava plejada internacionalnih DJ imena!

Kako se navodi, škotski kulturni magazin "The Skinny" podsjetio se impresivnih nastupa koji su osvojili sve prisutne na prošlogodišnjem izdanju festivala, među kojima su nastupi Seana Paula i Fatboja Slima, ali i nagrade koju je "Sea Dance" osvojio na prestižnim Evropskim festivalskim nagradama 2014. godine kao Najbolji evropski festival do 40.000 posjetilaca dnevno. Nazivajući ovaj crnogorski muzički spektakl jednim od „najpopularnijih ljetnjih destinacija“, svojim čitaocima "The Skinny" je predložio i hiking i biciklističke ture među visokim planinama, posebno izdvajajući impresivni Lovćen, a iste prednosti ovog morskog poglavlja festivalske godine naveo je i Travel Magazin!

Dnevne ulaznice po promo cijeni samo još danas!  

Ograničene količine dnevnih ulaznice po cijeni od 14.99 eura, već su na izmaku, i kako se navodi, biće dostupne samo još danas do kraja dana. Nakon toga, cijena ulaznica će biti veća. Dio prihoda od prve večeri biće preusmjeren u izgradnju javnog dječijeg igrališta koji će festivalski tim realizovati u saradnji sa Opštinom Budva.

Komplet ulaznica za sva tri dana festivala, ističe se, mogu se nabaviti po promotivnoj cijeni od 29.99 eura ili isteka zaliha. Na festivalu trodnevne ulaznice će biti dostupne po punoj cijeni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.