Sudija snimao golu ženu na pumpi, pa dobio otkaz (VIDEO)
Foto: Screenshot

Sudija snimao golu ženu na pumpi, pa dobio otkaz (VIDEO)

Ruski sudija u gradu Stavropolju dobio je otkaz zbog snimka na kojem se vidi kako snima golu ženu u prodavnici na pumpi.

Jurij Makarov, predsjednik Okružnog suda u Stavropolju, dao je otkaz kada se na Internetu pojavio neobični snimak. 

Na snimku koji je objavilo nekoliko ruskih novinskih sajtova vidi se plavuša koja gola ulazi u prodavnicu na benzinskoj pumpi, a prati je muškarac koji je snima mobilnim telefonom. 

Neki građani komentarisali su da se radi o Makarovu, nakon čega se on oglasio i rekao kako to nije bio on. 

"Na toj pumpi nisam bio godinu dana, a i čovjek sa snimka uopšte ne liči na mene. Ja nemam toliki želudac. Postoji samo mala sličnost, ni moja žena ni prijatelji ne mogu da potvrde da sam to ja", rekao je sudija. Kako piše RT, on smatra da se protiv njega vodi hajka, pa da je moguće da su sve organizovali čečenski teroristi ili njihovi saveznici. Makarov kaže kako je tačno prije 16 godina osudio jednog vođu čečenske terorističke grupe i to na 16 godina zatvora, nakon čega je dobio prijetnje. 

Ipak, nakon izbijanja skandala, priznao je kako je na snimku zaista bio on. Ipak, kaže, nije se provodio sa ženom, već ju je vidio takvu na pumpi. 

Ona je rekla da se posvađala sa prijateljima i da je krenula na pumpu po vodu. Sudija je rekao da je sve to morao da dokumentuje. Svejedno, snimak je Makarovog koštao posla,prenosi B92.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.