Grom usmrtio ženu dok je brala šljive
Ilustracija

Grom usmrtio ženu dok je brala šljive

U udaru groma u blizini Prokuplja poginula je G. J. (55) iz Niša, a njen suprug R. J. (57) je lakše povrijeđen.

Do nesreće je došlo u selu Potočić, nadomak Prokuplja, dok je bračni par brao šljive na porodičnom imanju kada je počelo da grmi. Grom je pogodio ženu i ona je stradala na licu mjesta.

U Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić" saopšteno je da je suprug nastradale J. R. dovezen vozilom Hitne pomoći i zadržan na Internom odeljenju. U stabilnom je stanju i zadobio je lake jlesne povrede.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.