Maloljetnik udario pesnicom taksistu: Svađali se oko prvenstva prolaza u saobraćaju
Ilustracija

Podgorica

Maloljetnik udario pesnicom taksistu: Svađali se oko prvenstva prolaza u saobraćaju

Podgorička preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode jedno maloljetno lice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo teška tjelesna povreda.

Naime, službenici CB Podgorica su, 21.avgusta lišili slobode I.V. (16) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu D.Đ. iz Podgorice.

"On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio, 15.06.2018. godine oko 20,30 časova, u ulici Dušana Milutinovića, na način što je, dok se nalazi u vozilu sa još četiri lica, nakon kraće verbalne rasprave sa D.Đ. koji je upravljao taxi vozilom jednog udruženja, a koja je nastala zbog prava prvenstva prolaza u saobraćaju, zatvorenom pesnicom zadao jedan udarac D.Đ. u predjelu glave. Usljed udarca D.Đ. je izgubio svijest i pao na tle kojom prilikom je udario potiljačnim dijelom glave. Oštećeni je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture lobanje", kazali su iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se I.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.