Ćatović: Gledao sam ispred sebe

Obračun u kukuruzištu kod Bijelog Polja!

Ćatović: Gledao sam ispred sebe "crvenu beretku" Pavkova kako krklja i guši se u sopstvenoj krvi

Iz izvora bliskih istrazi doznajemo nove detalje vatrenog okršaja u Potkrajcima nadomak Bijelog Polja, kada je u "obračunu u kukuruzištu" Bjelopoljac Elvis Ćatović ubio pripadnika JSO Željka Pavkova(47) iz Srbobrana i teško ranio Ljubomira Lazića (46) iz Zemuna u grudi a i sam zadobio lakšu prostrelnu ranu u predjelu nadlaktice.

Prema nezvaničnim informacijama,Ćatović je ispalio pet do šest metaka u Pavkova i Lazića, istrošio svu municiju i izvadio šanžer i punio ga, da bi zatim još ispalio nekoliko metaka. Naime, Ćatović je, dok se vozio automobilom na putu prema kući, držao pištolj sa metkom u cijevi, što upućuje na to da je znao da može doći do obračuna ispred njegove kuće. Kako su prenijeli srpski mediji, Ćatović je pozvao Pavkova da dođe kod njega da riješe mirnim putem neraščišćene račune kao i to da se oni poznaju još iz Njemačke gdje su zajedno radili na "baušteli"  a moguće imali i drugu vrstu saradnje sa druge strane zakona.

Nejasno je šta se tačno dešavalo između Ćatovića i Pavkova ispred kuće, nezvanično doznajemo od izvora bliskih istrazi da je Ćatović čim je ugledao Pavkova i Lazića ispalio nekoliko hitaca a prvi metak je pokosio Pavkova. Teško ranjeni Pavkov je takođe ispalio jedan metak u pravcu Ćatovića i okrznuo ga po ruci. Dok je  Lazić u tom momentu pokušao da podigne tijelo sa zemlje teško ranjenog Pavkova u namjeri da ga skloni,  tada je Ćatović ispalio još par projektila u Lazića i teško ranjenog Pavkova, od kojih je jedan metak pogodio Lazića u grudi. Ćatović je pored ostalog  izjavio istražiteljima da je, kada je Lazić podizao ranjenog Pavkova, mislio da će Lazić uzeti pištolj od ranjenog Pavkova i pucati na njega. Pošto je Ćatović u pravcu Pavkova i Lazića ispalio čitav šanžer i ostao bez municije, otrčao je u kukuruzište i zalegao, izvadio dodatnu municiju iz džepa i punio šanžer i dok je ležao u kukuruzištu gledao i slušao smrtno ranjenog Pavkova, kako krklja i guši se u sopstvenoj krvi i tako u kukuruzištu sačekao dolazak policije, priča naš izvor blizak istrazi.  

Gradom kruži još nekoliko verzija ovog događaja. Prema prvoj verziji koja kruži gradom na Limu, Ćatović je, pošto je ispalio čitav šanžer u Pavkova i Lazića, telefonom pozvao svog šefa Kolića koji je došao prije dolaska policije u kukuruzište i uklanjao materijalne dokaze i savjetovao Ćatovića šta dalje da radi i šta da priča, kao i navodno to da sam sebe puca u ruku i okrzne i tako obmane istragu i usmjeri u pogrešnom pravcu. Kolić je inače i bio prisutan svo vrijeme na licu mjesta tokom uviđaja.

Prema drugoj verziji već dobro poznatoj javnosti, Pavkov i Lazić su došli pod okriljem noći da u zasjedi Ćatovića liše života. Mada  se većina čitalaca pita , ako su došli da ga likvidiraju zašto bi ga  prvo prskali biber sprejem, kako je to istražiteljima  rekao Ćatović a zatim pucali u njega, logično je da su htjeli da ga likvidiraju da  bi prvo pucali u njega bez upotrebe bieber sprejeva. Kako nezvanično saznajemo na licu mjesta pored pištolja su nađeni biber sprejevi, palice i pajseri.

Kako nezvanično saznajemo od komšija koji žive u okolini Ćatovićeve kuće, noći kada se dešavao " obračun u kukuruzištu ", čuli su oko 5, 6 pucnjeva  iz pištolja jedan za drugim, zatim par pucnjeva iz puške, a zatim još par pucnjeva iz pištolja, što ukazuje da Ćatović nije bio sam, nego je vjerovatno kobne noći sa njim u društvu bilo još jedno lice.

Tačna verzija će svakako biti poznata po okončanju istrage. Činjenice su, da su srpski državljani Pavlov i Lazić došli na teritoriji Crne Gore ilegalno, naoružani biber sprejevima, palicama i pištoljem ispred kuće Ćatovića, da sa njim riješe neraščišćene odnose ili da se obračunaju sa njim. Čovjek koji je napadnut na kućnom pragu ima pravo da se brani svim raspoloživim sredstvima. 

Ko je prvi zapucao i šta se stvarno dešavalo te noći utvrdiće nadležni organi.

Ko je Elvis Ćatović?

O4sk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTjJJN01EQV8vMDRiNzg1YWJiZWNjMThlOTg4YjE0NDQwOTNjOTU3NWYuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB1

Elvis Ćatović

- Ćatović je rođen u Bijelom Polju, potiče iz poštene radničke porodice. Svoju kriminalnu karijeru je započeo odlaskom u Njemačku, gdje je pored poslova na građevini tražio dodatnu zaradu, tako da je počeo da se bavi šaniranjem, tj. da krađom i preprodajom ukradene garderobe sa jednom grupom ljudi sa Balkana, koji potiču iz svih republika ex-Jugoslavije. Kroz poslove s druge strane zakona, dolazi u konflikt sa grupom Albanaca što je eskaliralo kada je Ćatović sa grupom Jugoslovena nanio teške tjelesne povrede jednom od Albanaca, nakon čega Ćatović bježi iz Njemačke u Crnu Goru, jer se plaši osvete i " bese " na koju su se Albanci zakleli da će se osvetiti . Poslije bekstva iz Njemačke vlasti raspisuju potjernicu za Ćatovićem. Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, Albanci su konstantno slali prijetnje Ćatoviću, preko brata od tetke koji živi u Njemačkoj.

- Po dolasku u Crnu Goru, poteže poznanstva sa srpskim državljanima koje je upoznao u Njemačkoj i počinje da radi sa ukradenim automobilima "domaćicama" i iste iz Srbije prebacuje ilegalnim kanalima u Crnu Goru, gdje ih prodaje na crno tržište, a takođe rashoduje i rasprodaje u dijelovima na raznim autootpadima. Kako u tom poslu obično uvijek postoji i druga strana medalje, Ćatović je ubrzo uhapšen zbog krađe i preprodaje ukradenih automobila u Novom Sadu i poslije hapšenja pristaje da sarađuje sa Srpskim tužilaštvom kojem odaje imena saradnika u zamjenu za blažu kaznu. Ubijeni Pavkov je inače iz Novog Sada, tačnije iz Srbobrana pored Novog Sada gdje su on i Ćatović, kako se sumnja,  zajedno radili sa ukradenim automobilima.

- Nezvanična informacije ukazuju i na to da je Ćatović u Bijelom Polju bio u sitnom narko biznisu u koji je uvukao i mladog sugrađanina N.M., koji potiče iz poštene bjelopoljske porodice, a zatim ga namjestio Odjeljenju za narkotike zbog čega je i pomenuti mladić osuđen na zatvorsku kaznu. Posle ovog hapšenja, članovi porodice mladića, bijesni na Ćatovića što ga je izdao, su ga više puta jurili bjelopoljskim ulicama u namjeri da se osvete, ali je Ćatović polazilo za rukom da u bježanju nađe spas.

- Nedugo po povrtaku u rodni grad, Ćatović počinje da radi kao vozač i obezbjeđenje Safetu Saku Koliću, vođi vehabijskog pokreta u Bijelom Polju, inače povratniku u činjenju krivičnih djela krađa i  bjeguncu iz švajcarskog zatvora zbog čega je još uvijek na crvenoj potjernici tamošnjih vlasti, zbog čega i ne smije da putuje u zemlje EU. Kolić je za kratko vrijeme podvodljivom Ćatoviću ušao u um i isprao mozak, tako da je lako manipulisao sa njim, i prema riječima našeg sagovornika, udaljio ga od njegovih roditelja, naoružavao ga je raznim vrstama pištolja (Ćatović se i javno hvalio da mu je Kolić poklanjao pištolje i auto) i vodio ga je po brdima oko Bijelog Polja i obučavao ga da puca iz pištolja po okolnim šumama, očigledno pripremajući ga  za neki sličan  zločin .

- Ćatović je u isto vrijeme bio Kolićev vozač i za njega nosio godinama pištolje za pojas sa metkom u cijevi, koji su u ilegalnom posjedu, jer ako bi došlo do pretresa vozila u kojem su Kolić i Ćatović od strane interventne policije , Ćatović je bio spreman da preuzme krivičnu odgovornost na sebe. Nije nikakva tajna da se Ćatović kretao gradom naoružan o čemu je često volio i da se glasno pohvali i u bjelopoljskim kafićima, naglašavajući da uvijek nosi metak u cijevi. Pištolj kojim je ubijen Pavkov i ranjen Lazić je, kako nezvanično saznajemo dobio od Safeta Saka Kolića.

Ko je Safet Sako Kolić zvani Šejtanov Ratnik?

59e4bffafc04401e8a4030e10a0a0a67sk236999previewKolić sa saradnicima, foto:Facebook

- Safet Sako Kolić je odrastao u Bijelom Polju u naselju Ćukovac. Svoju kriminalnu karijeru je počeo kao lopov, tako što je u Njemačkoj počinio više desetina provala i krađa za šta je uhapšen i odležao višegodišnju kaznu u toj zemlji.

- Po izlasku iz zatvora, je protjeran iz Njemačke u Crnu Goru a nedugo zatim se prebacuje ilegalnim kanalima za Švajcarsku, gdje je opet počinio veliki broj krađa, tačnije provala u tuđe kuće, stanove i radnje. Jednom prilikom, tokom noći je uhvaćen na djelu nakon čega je uhapšen i nakon saslušanja u Švajcarskom tužilaštvu sproveden u istražni zatvor, gdje mu je kao povratniku u vršenju krivičnih djela provala i krađa, prijetila višegodišnja zatvorska kazna. Ipak, Kolić uspijeva da pobjegne iz zatvora i ilegalnim kanalima se prebacuje u Crnu Goru, gdje boravi i dan danas na slobodi.

- Kolić je inače poznat po izuzetno primitivnom i bahatom ponašanju i nedostatku poštovanja, prgavog je karaktera, poznat je po spletkarenju  i lažnom prijavljivanju. Njegovi sugrađani pamte incident na kupalištu rijeke Lim kada je maloljetne mladiće, u prvom redu S.M., grubo ponižavao i psovao na šta su  dječaci reagovali i pretukli ga šipkama. Budući da se u tom momentu Kolić nalazio u kajaku, potopili su i njega i kajak a on je puzeći po plićaku pokušao da pobjegne, dok su ga isprovocirani šutirali nogaama i udarali šipkama. Kolić je ipak nekako uspio da pobjegne i da prepliva rijeku Lim, da bi klince zatim sa druge strane rijeke psovao i gađao ih kamenjem, a zatim je otišao pravo u policiji i lažno ih prijavio da su ga izboli nožem, sa namjerom da im lažima na neljudski način nanese što veću štetu.

- Kolić je po bjekstvu iz švajcarskog zatvora u Bijelom Polju bio obuhvaćen istragom i zbog silovanja sugrađanke Branke B.

- Prema pouzdanim informacija, Safet Kolić je takođe teško pretukao i silovao bjelopoljsku ljepoticu Tijanu L., koja je krenula prema stanici policije da prijavi Kolića za prebijanje i silovanje, ali je pod prijetnjama i sumnjivim okolnostima spriječena da podnese krivičnu prijavu.

-  Kolić se po povratku iz Švajcarskog zatvora mogao vidjeti na javnim mjestima kako šmrče kokain. Zanimljivo je da za to nikada nije procesuiran.

- Posle burnog i kriminalnog života Kolić je odlučio da se okrene islamu, i prema riječima naših sagovornika,  počinje svakog dana da posjećuje džamiju, pušta bradu. Ipak,  nastavlja sa  bahatim i siledžijskim ponašanjem u džamijskim prostorijama gdje se okupljaju vjernici i održavaju molitve Kolić dolazi naoružan i sa pancir prslukom, u pratnji naoružanih ljudi, na silu izbacuje starije vernike iz prvih redova, viče na starce, pljuje ih i psuje na zaprepašćenje  svih ostalih vjernika. Inače kako priča sagovornik koji ide sa njim u džamiju, Kolić je najomraženije lice koje tamo dolazi i niko ga ne voli. Tako je zadnjih dana, na očigled više desetina vjernika, izmaltretirao u džamiji starca od 70 godina, tako što se drao na njega i nazivao ga pogrdnim riječima, uz opaske kako je on (Kolić) opasan kako dobro puca iz puške i kako posjeduje arsenal oružja. Većina vjernika koji posjećuju džamiju se pitaju kako je mogao čovjek sa takvom kriminalnom reputacijom da bude postavljen za člana Odbora Islamske zajednice u Bijelom Polju.

- Bavio se i zelenašenjem i pod prijetnjama i ucjenama otimao tuđu imovinu, tačnije parcele na atraktivnim lokacijama. Trenutno u Bijelom Polju vrši teror, prijeti i ucjenjuje jednog visokog funkcionera DPS-a i pokušava pod pritiskom da uđe zajedno sa njim u građevinski biznis.

- Kolić je inače široj javnosti poznat kao "rušitelj grobova",   kada je javnosti postalo poznato da je  prije nekoliko godina prekopao groblje kod Gimnazije u naselju Rasadnik u Bijelom Polju, a kosti mrtvih bacio na neku od deponija. Na tim grobovima je sagradio dvije zgrade o čemu su svjedočili brojni starosjedioci. Porušio je još jedno groblje u centru grada na atraktivnoj lokaciji , iskopao kosti i bacio na neku od deponija iz grobovas predaka uglednih porodica Kajabegović i Mekić, što su potomci Kajabegovića javno pred kamerama i potvrdili. Zatražili su od Kolića da kaže gdje je bacio kosti njihovih predaka kako bi mogli da ih sahrane u skladu sa običajima. Kolić je na tim grobovima planirao da sagradi tržni centar i stambenu  zgradu. Inače je Kolić po bjekstvu iz Švajcarskog zatvora donio veliku količinu novca stečenu krađama po Švajcarskoj i Njemačkoj, te taj prljavi novac pokušava da opere kroz izgradnju i preprodaju stanova.

- Kolić je poznat i po tom što je u ulici Slobode u Bijelom Polju na gradskom trgu i tuđoj parceli bez dozvole sagradio objekat  koji, na zaprepašćenje svih građana Bijelog Polja , već 15 godina radi bez ikakve građevinske i upotrebne dozvole i upravo tim objektom, koji se nalazi na glavnoj gradskoj ulici,  je spriječio opštinske organe da nastave radove na popločavanju gradskog trga.

 - Kolić se sada svakodnevno može sresti na bjelopoljskim ulicama  naoružan pištoljem bez dozvole i umotan u pancir prsluk do grla, koji prikriva zimskim jaknama čak  i na temperaturi od 30 stepeni. Postavlja se pitanje kako to da  Kolića policija ne sankcioniše i oduzme oružje koje javno pokazuje, kao što postupa i sa svim drugim građanima za koje imaju sumnju ili saznanje da posjeduju i nose ilegalno oružje.

Inače,  Kolić je ovih dana veoma aktivan po džamijama i bjelopoljskim kafićima gdje unezvjereno prepričava to šta se dešavalo kobne noći u kukuruzištu  sa njegovim vozačem Ćatovićem i Pavkovim, te uporno pokušava svojim verzijama događaja da skrene tok istrage u pogrešnom pravcu.

Nastaviće se...  

 

Komentari

Komentara: (25)

Kurdza

23. 08. 2018 - 22:06

Ovde nesto smrdi ! Jes,dosli da ga ubiju i prskali ga sprejem za oci ! Da su dosli da ga ubiju nebi ih ni vidio ,nego ajde mora nesto lagati,nebi li se izvukao sa sto manjom kaznom. Oni su se znali iz njemacke,ko zna za sta ih ovo spijunce izvaralo !
Titanik

23. 08. 2018 - 22:42

Zao mi je svakog Mladog covjeka .Moras da svatis da Je Sako klasicni spijun Db .Ima ga u svim ekipama cak je i Dzamiju dospio da zaviri.On i vjera su kao nebo i zemlja .Prvi vjernik sa pancir prslukom i metkov u cjevi koji ide na namaz.Moj Elvise tek ces sada da vidis za koga si nosio pistolj i ko je Safet Sako Kolic Zvani Sejtanski Ratnik.
vidak

25. 08. 2018 - 09:34

Vi iz kodeksa ste dugo vremena pisali, odnosno objavljivali komentare, da kolic i catovic nose oruzje o gradu, sto se na kraju ispostavilo tacnim i rezultiralo obracunom u kojem je ubijena crvena beretka, a valjda ce policija sada reagovati i sprijeciti sakove sinovce i sestrice da nose kriveno oruzje i drze po svojih lokala, da bude saku pri ruci. Za sta li njih sako sprema, jer je catovica vodio na obuku prije godinu dana u koritiima da puca, a zalosno je sto je u njihovom drustvu bio sluzbenik policije iz Bijelog Polja.
Dzematlija

23. 08. 2018 - 22:00

Catovica,sakovog potrcka znamo svi,on ne zna dje mu je lijeva a dje desna,a kamoli sta drugo,da on upuca dva specijalca,nemoguce,mora da je tu bio jos neko da mu pomaze.
Titanik

23. 08. 2018 - 22:49

Imam jedan predlog da se Elvis oslobodi a Safet Sako Kolic Uhapsi.Uzme Parafinska rukavica Saku a Elvis je Decko Zalutao u svemu ovom .Otkyd Sako zna da je Elvis imao pucnjavu i da on bude pre policijie na Licu mjesta .Sve ukazuje da je I Sako Kolic Bio sa Elvisom .
cutura

24. 08. 2018 - 12:55

Ne slazem se sa komentarima na sprskim portalima, da je musliman Catovic ubio srbina Pavkova,ovde nema pozadine o nacionalnoj pripadosti, razumijem one koje komentrisu da je za nevjerovat da anonimus ubije spcijalca crvenu beretku, ali ocigledno da je Catovic imao srece ili......
Dzematlija

23. 08. 2018 - 21:46

Idem redovno u dzamiju,od ovog kolica mi nema odvratnijeg stvorenja,zbog njega ne dolazi veliki broj dzematlija u dzamiju.NDaiko ga ne voli u dzamiji. je srece treba ga govnjavom motkom izcerati iz dzamije,njemu je mjestu u kanalizaciji ili svajcarskom zatvoru a ne u dzamiji.
Dzematlija

23. 08. 2018 - 21:54

Ovog mentalno ometenog Catovica je Kolic uvukao u sve ovo ,isprao mu mozak,vise je slusao saka nego oca i majku.Kolicu dje ce ti dusa,koliko si samo djece upropastio i zalozio.Koliko si grobova oskrnavio,proganjace i tebe i tvoje najdraze duhovi iz grobova,sejtan ti mira nece dat,neces uzivati u tim prokletim parama.
Kurdza

23. 08. 2018 - 22:07

Zanimljivo ! Kolic ,vehabija se specijalizovao da siluje Srpkinje !
Titanik

23. 08. 2018 - 22:37

Ko je ovaj Elvis Catovic .Sako Kolic zamisli moj decko sada kada te osude 15god Sako ce ti svaki vikend donositi cevape .Ti si djete posteno iz postene porodice a dohvatio se Saka Kolica moj sine ne ide to tako .Ako neko zeli da te ubije nece nosit biber sprey da te prska posle Ubistva.Smjesna prica
cutura

24. 08. 2018 - 12:46

ovaj Kolic je monstrum, silovao djevojke, krao i pljackao stanove i kuce, kopao grobove, i sada kao veliki vjernik ide u Dzamiju. Kolicu grijehe ne mozes oprati iduci u Dzamiju! Ovaj Catovic je omandjijan od Kolica, jer je nemoguce da pobije specijalce -crvene beretke, i to jos ako je istina da su ga cekali u zasjedi, tu su necita posla!Cudno da nosi kriveni pistolj,metak u cijev i hrpu rezervnih metaka, to treba ispitati.Posebno je za pricu sta ce specijalci kod njega pred kucu, a ovo sto pisete za sprejeve i palice, je nemoguce, da dodju specijalci da likvidiraju nekog na takav nacin.
vidak

24. 08. 2018 - 15:21

Ako je ovo istina, Catovic je hladnokrvi ubica, da hlando gleda covjeka kako umire i puca u njega
Titanik

24. 08. 2018 - 12:09

Mlad je ovaj Elvis Catovic da svati sta mu je Sako napravio dao mu Pistolj da nosi i sada mu je sto posto rekao ajde mali Reaguj pobi ove specijalce iz Crveni Bertki a ja cu naci novog Elvisa kome cu da trujem mozak Db pricama.Elvis sine upamti Sako je Db a ti se Gresno Samo jedan u nizu koji je otisao nizvodno pored Saka .Sta si ti to mogao da radis u Njemackoj sa ovim ljudima koje si ubio i Ranio .Sana je cisto prezivljavanje na Zapadu.Ako te Sako Toliko postuje zasto nije platio dug koji si bio duzan momcima koji su dosli naoruzani dosli da naplate sigurno dug koji imas prema ljudima.
Titanik

24. 08. 2018 - 12:14

Elvise Sako je Samo postavljen u Dzamiji da iznosi info i prenosi sta se radi u Dzamiji.On je vjernik isto kao sto sam ja Pop.A Pravoslavac sam decko.Covjek koji je Silovao Branku Bugarin i koji gradi na Muslimanskim grobljima je nevjernik a ne vjernik.Elvise u nadi da ce ovo doci do tebe trazi Saku pare da ti plati Advokata reci ce ti izvini u izgradnjj sam sada kad prodam stanove a ti momcino radi Sklekove .
cutura

24. 08. 2018 - 13:12

Sako Kolic je pravi šejtan, tako i izgleda sa onom vehabijskom bradicom, u njega su sami djavoli usli. Taj koga uhvati pod svoje danima, mjesecima i godinama mu ispira mozak, tako je i sa Catovicem bilo. Svi kumovi su ga ostavili, kad su vidjeli kakav je djavo, eto jadni Catovic od njega pa pravo u zatvor. To sto javno nosi pistolj i pancir znaju i policajci koji sjede sa njim po kafica, znali su i da Catovic nosi pistolje, ali valjda ce Unutrasnja kontrola policije ispitati svoje sluzbenike, i njihov zastitnicki odnos prema Kolicu i Catovicu.
vidak

24. 08. 2018 - 15:25

Vidji cutura tebi kao da je drago sto je Catovic ubio Srbina. Ja ne oprvdavam da neko iz cista mira dodje na kucu i napadne covjeka, ali treba da se utvrdi sta ce Crvene Beretke kod Sakovog telohranitelja
vidak

24. 08. 2018 - 15:28

Sako je jedno nistavilo, a ni ove dvije sto je silovao nisu bolje, to nisu srpkinje nego izrodi neki, da je moju sestru silovao to bi mu poslednje bilo
vidak

24. 08. 2018 - 15:35

Sako Kolicu plasis li se bozje kazne ? Zlodjela radit a dobru se nadat .....nek ti je Bog upomoc.
Titanik

24. 08. 2018 - 15:43

Hrabro je ovaj Decko reagovao ovaj Catovic napad na kucnom pragu logicno da je reagovao ovako.Ali ima pitanje jedno jasno Safet Sako Kolic mu dao pistolj iz istog je ubio i Sako dolazi pre policije na uvidjaj .Mislim da to dete od 10god moze da sklopi mozaik.Zalosio je Elvisa kao sve svoje drugove do sada .Klasicni murijas .
Mojkovacki Oro

25. 08. 2018 - 18:01

Sako kolic stari spijun,vrbovan jos od inspektora Sloba Vukoicica,njegovo Sifrovano ime je Sejtanov Ratnik,ubacen u dzamiju da spijuna i terorise hodze i vjernike jos 90-ih,tako i danas.Ovog malog Catovica je on satro kao i mnoge druge momcice. Tacno da je sklon laznom prijavljivanju,i kada spijuna . Inace ima srce kao mish,ja sam ga prebio u italiji,tamo je isto krao po kucama !
Mojkovacki Oro

25. 08. 2018 - 18:05

Kolic je tesko pretukao i silovao T. L. sa Loznica,cerku V. Lukovica,bila je sva krvava i uplakana,posle tog je krenula da ga prijavi u policiju,ali su je prijetnjama i ucjenama sprijecili ! Eto to je lako ovim Bjelopoljskim inspektorima da provjere,neka nadju Tijanu a i Lukovice,oca joj,pa ih saslusaju.Tom olosu kolicu je mjesto u zatvor !
Mojkovacki Oro

25. 08. 2018 - 18:09

Jos jedan sumnjiv detalj,Catovica je policija dovela u bolnicu tek u 6 ujutro a navodno je ranjen oko 22,23h navece.Citav grad bruji o tom da je Sako Kolic Catovicu pucao u ruku ,prije dolaska policije,pucao u ruku da izgleda kao samo odbrana.Treba policija da povede racuna o tom detalju !
Crni Gruja

25. 08. 2018 - 18:17

Sako Kolic je uklet,kao i njegova porodica,pola porodice mu se ubilo,ili izginulo u nekom nesrecama ili bilo ubijeno.Kolic je iskopavanjem grobova i izgradnjom zgrada na grobljima privukao jos vece prokletstvo,tako da mu je recimo sin mlad umro samo par godina nakon sto je iskopao groblje kod gimnazije,greota ! Kako stvari stoje proklestvo mu mira neda,on je proklet ,samo da mu duhovi mrtvih cije je kosti bacio ko zna dje ne udari na porodicu !
Crvena beretka

25. 08. 2018 - 22:32

Molim organe i pravosudje da pod Hitno svog Coveka Safeta Saka Kolica zvanog Vehabija pod hitno privedu.Elvis je u ovom slucaju samo zalozen decko kojeg je svoj Sef Sako naucio kako se barata oruzijem.
Crvena beretka

25. 08. 2018 - 15:49

Pozdrav za Elvisa Catovica i njegovog Sefa Safeta Saka Kolica Vehabiju...
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.