Tokom probe vojne parade protivraketni sistem uletio u zgradu (VIDEO)
Foto: Screenshot

Kijev

Tokom probe vojne parade protivraketni sistem uletio u zgradu (VIDEO)

Na internetu se pojavio snimak incidenta u Kijevu kada je protivraketni sistem „Buk“ uletio u zgradu poslovnog centra.

Na snimku koji je napravio jedan očevidac vidi se kako kolona vojne tehnike skreće u jednu od gradskih ulica. Međutim, u nekom trenutku vozilo je tokom manevra skrenulo sa puta i udarilo u poslovnu zgradu. Protivraketni sistem nije dotakao nijednog posmatrača tako da nije bilo povrijeđenih.


Za sada nije poznat uzrok nezgode.

Incident se dogodio nakon probe vojne parade u Kijevu, posvećene Danu nezavisnosti. U sklopu priprema za taj događaj, vojna vozila prošla su duž centralne ulice ukrajinske prijestonice, prenose Novosti.

Vojna parada u Kijevu planirana je za 24. avgust.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.