Akcija spasavanja na Luštici: Džipom izvukli automobil s francuskim turistima
Foto: Radio Jadran

Akcija spasavanja na Luštici: Džipom izvukli automobil s francuskim turistima

Pripadnici DVD Luštica upravo su okončali manju akciju spasavanja na Luštici, 3 km od sela Begovići ka Rtu Mačka, na novskom dijelu Luštice.

Naime, dvoje francuskih turista zaglavilo se automobilom na starom, austrougarskom putu, koji nije asfaltiran:

„Točkovi su „uronili“ u pijesak i nijesu mogli dalje. Poziv smo dobili oko 15.30 h od kolega iz Herceg Novog. Nas troje otišli smo džipom, budući da se drugim vozilom ne može i izvukli auto. Niko nije povrijeđen jedino su na autu manje ogrebotine“, priča za Radio Jadran, Nikola Trojanović iz DVD Luštica.

Akcija izvlačenja trajala je oko sat i po.

zaglavjenituristi18082698x420

Foto: Radio Jadran

Inače, to je u posljednjih 15 dana druga slična akcija luštičkih dobrovoljaca.

Dobrovoljci DVD Luštica su početkom mjeseca, zbog manjeg odronjavanja puta na Rosama, izvlačili auto koje je proklizalo sa četvoro poljskih državljana.

Radio Jadran

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.