Udaje se jedna od najljepših glumica svijeta: Rekla je DA 11 godina mlađem muškarcu (FOTO)
Foto: Profimedia

Sada i zvanično

Udaje se jedna od najljepših glumica svijeta: Rekla je DA 11 godina mlađem muškarcu (FOTO)

Nakon dugog speklisanja o vjeridbi lijepe indijske glumice i bivše Mis svijeta i američkog muzičara par je i zvanično potvrdio glasine romantičnom slikom koju su podijelili sa svojim fanovima.

Prijanka Čopra (36) i Nik Džonas (25) su na svoje Instagram profile postavili iste fotografije sa proslave vjeridbe koja se održala u Mumbaiju.

Ispod fotografije, Prijanka je dodala opis "Zauzeta...Cijelim srcem i dušom", dok je Nik napisao "Buduća gospođa Džonas. Moje srce. Moja ljubav".

 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Proslava vjeridbe se održala u glumicinoj rodnoj zemlji uz tradicionalne indijske običaje i prisustvo obje porodice.

Nik i Prijanka su se upoznali na Met Gali 2017. godine, a glasine o njihovoj vezi započele su u maju ove godine kada su viđeni zajedno na večeri. Nakon toga, Prijanka ga je pozvala na odmor u Indiju gdje je upoznao njenu porodicu, prenosi Stil.

Popularni pjevač je odlučio da ozvaniči vezu na glumicin 36. rođendan kada su zajedno otputovali u Englesku. Prsten je kupio u popularnom Tifaniju, a tražio je da se cijela prodavnica zatvori kako bi na miru izabrao savršen.

 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.