Uhapšen osumnjičeni za pljačku kuće Saše Popovića
Saša Popović

Uhapšen osumnjičeni za pljačku kuće Saše Popovića

Zbog sumnje da je opljačkao kuću vlasnika "Grand produkcije" Saše Popovića i odnio nakit vrijedan oko 100.000 eura, policija je uhapsila Vojislava Stojčića (38), sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojčića Badže, saznaje "Tanjug".

Vojislav Stojčić je uhapšen u srijedu, a sjutra će biti priveden na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu zbog sumnje na tešku krađu.

Pljačka porodične kuće Saše Popovića na Bežanijskoj kosi izvedena je početkom marta ove godine, kada je iz sefa ukraden vredan nakit i legalan pištolj.

Sumnja se da je Vojislav Stojčić izvršio pljačke na desetine elitnih objekata, što će biti provjereno u toku istrage.

On je već bio osuđivan zbog pokušaja pljačke vile na Dedinju 2010. godine, na zatvorsku kaznu od 18 mjeseci zatvora.

Njegov otac Radovan Stojčić Badža ubijen je u noći između 9. i 10. aprila 1997, u restoranu "Mama mia".

U to vrijeme je bio vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.